Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donk ne zaman dönüyor ona göre TV'yi falan çöpe atacağım..

donk ilk onbirde oynamaya başlar bu gidişle , hatta jong sakatlanırsa selçuk + donk ikilisine de hazır olun derim.

Carole 6m
Podolski 7.5 satsak

Kolarov-Calleri(kira)-Vitor Hugo alınsın

İskoç gazetesi HAROLD SCOTLAND,100 Büyük İskoçyalı Spor İkonu listesinde Graeme Sonuness'i Kadıköy'e diktiği G.Saray bayrağıyla göstermiş :)

C2W1FfvXEAUI5co.jpg

Kola 3den aşağı kazanmaz bence

Onu almak için poldi/selcuk/sneijder/de jong/Musleradan birisi gitmesi lazım, veya 4-5 topçu birden satılması lazım

Ortasaha alın. Ligde zirvedeki 4 takım arasında en iğrenç topu oynayan takımız. Sebebi de ne santrafor ne stoper. Ortasaha. Açık ara en kötü ortasaha bizde.

takımın gelecek sezon cl seviyesine gelmesi için sol bek,sağ bek,sol stoper,orta saha,forvet mevkilerine direk oynayacak kaliteli isimler alması lazım....

Ortasaha alın. Ligde zirvedeki 4 takım arasında en iğrenç topu oynayan takımız. Sebebi de ne santrafor ne stoper. Ortasaha. Açık ara en kötü ortasaha bizde.
selçuk faktörü bariz etkiliyo tolga dönsün düzelir herşey ben de jongu beğeniyorum şahsen.forvet kısmına katılıyorum stoper de ahmet çalık yanına bir adam şart ama poldi gidecek gibi duruyo forvet alacaklar mecbur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt