Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hücum maç kazandırır savunma şampiyon yapar

Her sene aşşağı yukarı fazlaca gol atıyoruz ama şampiyon olduğumuz sezonlar hep daha az gol yediğimiz sezonlar

Ahmet-Hakan var elimizde sakat/kadro dışı stoperleri çıkarınca bekler desen belki ligde en kötüler içindedir
Orta saha desen 32 yaş ortalaması 0 hareketlilik/çeviklik ile maçları tamamlıyor

Bu devre arası 2 adam lazım İlk başta adam akıllı stoper tandemini kurmalıyız büyük ihtimalle Ahmet+Transfer şeklinde olacak sonrada B2B hareketli bir ortasaha
Yazın adam akıllı sağ&sol bek+bir tane daha B2B ortasaha ve leblebi gibi gol atan forvet lazım oğlu lazım bu takıma

Ama alacaklar mı en ufak bir ümidim bile yok

hücum maç kazandırır savunma şampiyon yapar

Her sene aşşağı yukarı fazlaca gol atıyoruz ama şampiyon olduğumuz sezonlar hep daha az gol yediğimiz sezonlar

Ahmet-Hakan var elimizde sakat/kadro dışı stoperleri çıkarınca bekler desen belki ligde en kötüler içindedir
Orta saha desen 32 yaş ortalaması 0 hareketlilik/çeviklik ile maçları tamamlıyor

Bu devre arası 2 adam lazım İlk başta adam akıllı stoper tandemini kurmalıyız büyük ihtimalle Ahmet+Transfer şeklinde olacak sonrada B2B hareketli bir ortasaha
Yazın adam akıllı sağ&sol bek+bir tane daha B2B ortasaha ve leblebi gibi gol atan forvet lazım oğlu lazım bu takıma

Ama alacaklar mı en ufak bir ümidim bile yok

mac kazandirmak sampiyon yapmazmi Enes kardes

Maicon baya iyi topçu Allahı var birşey diyemem. Büyük ihtimalle yalandır ama söylendiği gibi 8 milyon euro rakamı doğruysa o paraya Francesco Acerbi alınsa daha iyi değil mi ?
Acerbi için 15 20 ler konuşuluyor leicester a vermediler zor renktaş

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Stopere 8 milyon euro verebileceğimizi kesinlikle düsünmüyorum. Zaten dikkat ettiyseniz Ali Naci ve Nevzat'ın haberlerine; terör bahane ediliyor, teminat mektubu sorunu oluyor, ödeme planında anlaşılamıyor, ama illa ki bir problem ortaya çıkıyor. Taraftarı uyutmak, oyalamak tüm gayeleri. Ki adamların kendi yazdıklarından da bu anlasılıyor. Sanırsın UEFA bize maaş sınırlaması getirmiş de bonservis konusunda özgürsünüz, gönlünüzden ne koparsa onu harcayın demiş. Sunlara hatırlatsın biri UEFA'nın bize getirdiği yılda şu kadar maksimum zarar edebilirsiniz kısıtlamasını.
Titi gelicek işte

Acerbi için 15 20 ler konuşuluyor leicester a vermediler zor renktaş

Bende daha yeni gördüm twitter'da renktaşım 12 mil. pound'da bırakmamışlar

Hani düşündüm Francesco Acerbi 28 yaşında kariyerinde çok büyük başarısı yok sıçramayı yeni yapabilmiş maks 8 filan isterler diye ama malum piyasalar uçtu

Eğerki hamsiler Omar Abdulrahman'ı alırsa kafayı yerim varya :38573:

renktas en az 15 milyon euro diye dusunuyorum

Bonservis en ufak bir sorun olmayacaktır çünki Al Ain'in sahibi gibi birşey babası aynı zaman UAE'nin petrol krallarından

Yani Yasin gibi paranın uşağı değil bu adam futbol'u gerçekten zevk için oynuyor

Kendiside avrupa'ya gitmeyi kafaya koymuş ama EPL'den La liga'dan filan kapabilirler adamı

Bizimkiler Arab diye istemez... Ezanmi okutacagiz der, malum Arabca muzigi bile ezan sanan rdaslarimiz var (40 yasinda bide, gulenmi aglanmi).

bende onu anlamıyorum İtalyanlar iyi defans yapıyor diye tüm italyan defansçılar mükemmel mi olmak zorunda

Araplar disiplinsiz oluyor şöyle böyle diyorlar bizim topçular gibi paranın köpeği olacağına zevk için oynasın futbolu

Bende bunu anlamıyorum gerçekten bana Omar Abdulrahman kadar yetenekli olan kaç tane futbolcu sayabileceksiniz

Sırf arap diye sorumsuz kötü oluyormuş gerçekten bazılarına göre bizim formda

Arap değilde ispanyol olsaydı ne fark edecekdi ?

bende onu anlamıyorum İtalyanlar iyi defans yapıyor diye tüm italyan defansçılar mükemmel mi olmak zorunda

Araplar disiplinsiz oluyor şöyle böyle diyorlar bizim topçular gibi paranın köpeği olacağına zevk için oynasın futbolu

Gelde anlat iste... Zaten bosuna bu forumda begenilen oyuncular teneke baglanip yollanmiyor :D

Mesela dun Iskandinav ulkelerinin birinden bi zenci forvet oyuncusunu nasil begenmisler nasil begenmisler (ismi suan aklima gelmiyor), adamin 16 dk lik videosunu izledim, neresini begendiklerini hala cozemedim :asd:

podolski sat sene sonuna kadar drogbayı koyalım ileride 10 gol atar rahat defansa da maicon tamamdır

podolski sat sene sonuna kadar drogbayı koyalım ileride 10 gol atar rahat defansa da maicon tamamdır
Aslında biz Poldiyi 2011-12 sezonu alabilseydik ve öbür sezon Drogbada geldiğinde manyak bir ikili olurdu....o sezon o Reali elerdikte...birisi manyak gibi kafa hakimiyeti öbürüde indirilen topları mermi gibi kullanan....

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

Thievy Bifouma 3.5 yıllığına Osmanlıspor'da..

C2Y5vfVWQAASMDn.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt