Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar maçı izleyemedim full izleyebileceğim bir yer var mı

Muslera
Linnes
Semih
Maicon
Carole
Badou
De Jong
Rodri
Bruma
Sneijder
Podolski

Sadece şampiyon olmassın. Bi daha ki seneninde temelini atmış olursun. Şu takımı kursunlar seneye de Vida'yı iyi bir forvet al şampiyonlar liginde seyret.

Eren&Poldi ikilisine mecbur katlanacağız Karabük maçına kadar ben Poldinin Erenle uyumsuz olduğu kanaatindeyim Sneijder arkasında olup tek forvet görürsek iş yapacağına eminim

Şöyle birşey var reis Sneijder&Poldi oynayacaksa sol&sağ kanat ortasaha tandemin çok sağlam çabuk çevik ve çalışkan adamlardan oluşmalı yoksa olmaz

Şöyle birşey var reis Sneijder&Poldi oynayacaksa sol&sağ kanat ortasaha tandemin çok sağlam çabuk çevik ve çalışkan adamlardan oluşmalı yoksa olmaz

Açıkçası mantıklı bir şey diyorsunda takımın sadece yanları ve önü değil arkası ve ortasıda yaralı bende bayılmıyorum Poldinin oyununa aslında sadece eldekilerden üstte

Taraftar kafayı yemiş vizyon eksikliği yaşıyor ne epruanu su ya ayrıca ismi geçen Olunga net Harold dan iyi Olunga maicon orta saha lazım acilen Elazığ bile deldi geçti orta sahayı bizim ısıran koparan bi adam lazım herkez ndiaye diyor ama oda aranan profil değil Tiote gibi ama sağlam adam lazım rakibi korkutacak

Keşke şu Tiote yi alsaydık sakat makat ön libero da bir zenci her zaman olmalı

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Tanidiginiz üfürükcü hoca yokmu sergen'in lanetini bozsun

Taraftar kafayı yemiş vizyon eksikliği yaşıyor ne epruanu su ya ayrıca ismi geçen Olunga net Harold dan iyi Olunga maicon orta saha lazım acilen Elazığ bile deldi geçti orta sahayı bizim ısıran koparan bi adam lazım herkez ndiaye diyor ama oda aranan profil değil Tiote gibi ama sağlam adam lazım rakibi korkutacak

renktas hamidou traore ve azubike okey ​hakkinda ne dersin.

Lyon Depay için 18 milyon éuroluk üçüncü teklifini sunmuş.

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt