Murat Tunali
Parçalı Üye
- 2 Aralık 2008
- 3.227
- 769
- 1.683
Şaka bir yana...Kompany olmaz ama Mangala kötü olmaz bence...
Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk
Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
A sporda oynuyordu tekrariİşten dolayı maçı izleyemedim var mı full izleyebileceğim link
Zaten 3 değilmiydi leo?Çin pazarı artık kapandı sayılır 3 oyuncu olduğu için maksimum giden oyuncular hep süperstar olur Çin olmasada bize gelmeyecek topçular olur.
Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk
Zaten 3 değilmiydi leo?
Baktımda asyalı sınırını kaldırmışlar.3+1 di sadece 3 olmuş.1 oyuncu eksilir işler yaş,kitlesek iyiydi 1-2 oyuncu daha.Bilmiyorum ama işler karışık anlaşılan çünkü baya Çin klübü avrupa ya oyuncu sattı ve kiraladı.
bu gece ekmek çıkar mı bekleyelim mi?![]()
ben bi fm atayım en iyisi .ali naci birazdan biseyler kolpalar bekleyelim
ben bi fm atayım en iyisi .
300 bin euroluk transfer bütçemle stoper almam lazım Galatasaray'a..ömür törpüsü gibi ..
120 ratingi olan yıldız adayı olarak gösteriliyor , bunlar gelişene kadar saçlarım dökülür benim..Altyapıda yok mu bişeyler![]()
![]()
bi sekmesinde antu acık bi sekmesinde gscimbom olan bazı üyeler var aranızda isim vermek ıstemıyorum
bi sekmesinde antu acık bi sekmesinde gscimbom olan bazı üyeler var aranızda isim vermek ıstemıyorum
Evet şuan Maldonado bile daha iyiydi bunlardan sohbetine başladık isim vermiyorum senide bekleriz transfer dedikodularındayım
Dünyanın En Tehlikeli Kadın Mafya Lideri Claudia Ochoa Felix - YouTubeHAYIR leo sen degılsın sende karıların sekmeside acık ondan bahsetmeyım