Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
http://cdn-*********************.sozcu.com.tr/*********************-resimler/2017/01/ibrahim-uzulmez-17-11.jpg

NEVZAT bey sallamayalım

nevzata göre tek transfer yapacakmısız en cok kanayan yarayı ahmet calıkla kapattılar gidip bravo

Nevzat Dindar ‏@nevzatdindar 1 hr1 hour ago
Bu yüzden Maicon diye beklerken Atatürk Havalimanı'na sürpriz bir golcü inebilir.. Riekerink ne isterse o..

Podolski "Gidersem herkes kazanmalı" diyor.. Kulübü de düşünüyor.. Gideceğim diye tutturmuyor..

Bu saatten sonra Podolski'yi satmak şampiyonluğu satmaktır.. Yönetim farkında.. Alman gideceğim diye tutturmazsa satılmaz..

gerekli seyler sralamasi

1. ORTA SAHA
2. Forvet
3. Bek
4. Stoper

beklerle idare ederiz cok saglam bir stoper alindimi beklerde siritmaz.
orta saha box to box lazim oda cok pahali olur ancak yaza.
forvet podolski iyi ama agir ve sakatlik sorunu var genc scout transferi yapilsa olablir.
stoper en cok gereken transfer, ahmet calik ne oldugunu daha bilmiyoruz iyi olabilir ama tek basina nere kadar ?
hakan adim atana kadar mac bitiyor, semih desen kafa topuna cikamiyor ve sürekli sakat.
en iyi stoper serdar oda agir sakatlik gecirdi.
bence en önemli yapilmasi gereken transfer yabanci stoper transferi.
eger saglam yabanci bir stoper örnegin hugo, macion gibi alirsak sampiyonluga oynariz yoksa zor.

Bu yüzden Maicon diye beklerken Atatürk Havalimanı'na sürpriz bir golcü inebilir.. Riekerink ne isterse o..

Podolski "Gidersem herkes kazanmalı" diyor.. Kulübü de düşünüyor.. Gideceğim diye tutturmuyor..

Bu saatten sonra Podolski'yi satmak şampiyonluğu satmaktır.. Yönetim farkında.. Alman gideceğim diye tutturmazsa satılmaz..

hem maicon hem dedikleri forvet gelsin.
olmasa podolskiyi tutsunlar maiconu alsinlar buda yeter.
yaza box to box orta saha ve forvet.

Son düzenleme:
"Hangi oyuncu idolündü?"
Messi: " Pablo Aimar'ı çok beğenirdim. Onu izlemekten çok keyif alıyordum."

En çok istediğim topçulardan biriydi Riquelme ile zamanında.

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Stoper gerekiyor da şimdi Chedjou'yu da sayarsak 6 tane stoper var, oradaki hakkı iyi yada kötü kullandık bence net orta saha lazım. Tolga ne zaman dönecek belli değil, Selçuk zaten yorumsuz, çok beğenilen De Jong'un bile temposu zaman zaman yetmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt