Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şirinleri çizen Pascal Garray reis ölmüş :(

maxresdefault.jpg

1211993680_B9710834836Z.1_20170117111152_000_GR98BKD3C.1-0.jpg

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Illa gelsin demiyorum zaten, eger Selcuk gidecekse yerine Ekiciyi Selcuga tercih ederim diyorum
ekici Kefen giyerim başka forma giymem modunda fenere gidicek kendini bitiren bir futbolcu daha fenev için like an Ozan fernandao van pörsük

ekici Kefen giyerim başka forma giymem modunda fenere gidicek kendini bitiren bir futbolcu daha fenev için like an Ozan fernandao van pörsük

Onlardan once babasi bize teklif etmis, biz istemiyoruz demisiz... Hem Balic te kefen giyip bizim formayi giymezdi... Once bizim formayi giydi (Allah gecinden versin) kefeni de giyecek :hat:

Edit: hem yanlis hatirlamiyorsam (ki olabilir) Ekici Galatasarayliydi...

Son düzenleme:
Onlardan once babasi bize teklif etmis, biz istemiyoruz demisiz... Hem Balic te kefen giyip bizim formayi giymezdi... Once bizim formayi giydi (Allah gecinden versin) kefeni de giyecek :hat:

Edit: hem yanlis hatirlamiyorsam (ki olabilir) Ekici Galatasarayliydi...
valla selçuk gitsin de ekici yedeğe iyi oyuncu

Ebeniezer Ofori guzel isimmis.

Evet 51 yaşında nedeni belirsiz daha. Geçen de Tintin i çizen ölmüstü Lombard yayın evi çok büyük bir darbe aldı

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk
üzüldüm ya çok genç gerçekten yapacağı çok şeyi olupta ölen insanların ölmesi üzücü

Sırtı dönük top alıp dönebilen, topla gidebilen ortasaha. Allah'ım inanamıyorum. Yeminle gözlerim yaşardı.
Selçuğu sepetlemek çok zor biliyorum ama gelirse var ya tam cl takımı oluruz tabi eksiklerimiz çok forvet olsun stoper olsun ama bu gelsin yazın da diğerlerini alırız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt