- 31 Ağustos 2010
- 10.390
- 47
- 1.213
emre utkucana göndericem ortasaha kararı almışızBoyle bi imkan varmi gercekten? Var ise gercekten yapmalisin @Bora Evgar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
emre utkucana göndericem ortasaha kararı almışızBoyle bi imkan varmi gercekten? Var ise gercekten yapmalisin @Bora Evgar
emre utkucana göndericem ortasaha kararı almışız
Ofori mi Hamidou Traore mi
buyrun kafa kurcalayan soruya

gs scoutta başka kim var isim olarak emre utkucana yolladım madem ortasaha alıcaz bu tarz bir adam alalım değsin bence de jongla iyi ikili olurlarAslinda twitteri olan herkes yollasa daha etkili olur bence ama sende yolla... Eger soyle 50-100 kisi yollarsa belki biseyler olabilir
Yaptım oldu kardoEbenezer diye topçu mu olur la
Scouldet @my7mr10 44 dk.44 dakika önce
Ya Ofori ya Holzhauser . Düşük maliyetli scout önerileri . Yönetim maliyetleri dolayısıyla kabul etti . 2 side çok iş yapar çook ...
aha çıkmış piyasaya az kaldı
Transferi kapattik diyorum su gelsin bu gelsin diyorsunuz

Traore daha ucuz olur ama bu Ofori daha zeki ve teknik gibi gozukuyor, bilemedim.Ofori mi Hamidou Traore mi
buyrun kafa kurcalayan soruya
artık bizi umutlandıran transferler bekliyoruz gözümüz milyon euroluk yıldızlarda değil bruma tarzı gelecek vaadeden oyuncularda ben carole ü kim ne derse desin beğeniyorum linnesi de beğeniyorum sabri hata yapıcağına linnes yapsın selçuk hata yapıcağına ofori yapsın ama deneyelimInsaAllahhhhhhhhhhhhhhhh
Sergen bi taraftan hergun 3-5 transfer yapar... Sen transferi kapattik dersin.... Ortada kaldik rdas![]()
levent palavracısı daha gecen gün 2 transfer yapacaz dedi bakalım yeni yalanları ne olacak
chedjou baska takıma gitmese bile hamit gibi neden fesh etmiyorlar onu anlamadım
Galatasaray'da soygun var
Kardeşim baktığın zaman adam sol ayaklı Ofori ve çok hızlı traore hangi traore bilmiyorum ama ofori tam aradığımız kan çağ atlatırTraore daha ucuz olur ama bu Ofori daha zeki ve teknik gibi gozukuyor, bilemedim.