Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan soyle 1-2 milyon euro para olacak... Acacaksin bi scout sirketi, imzalatacaksin bu capsizlara 10 yillik kontrat. Gidip kendin izleyip begenip onereceksin. Te Allahim yarabbim ya, scout ekibini begenmiyorum diyor... O zaman kapatin scout seyini gitsin ne para veriyorsun scout ekibindeki insanlara... Onlarada yazik, adamlar Allah bilir sabah aksam mac izliyordur, oneriyordur sonra oyuncular tirt cikinca vay sen bize cop buldun diye firca cekeceksin... Bu aciklamalardan sonra ben E. Utkucan olsam basarim istifayi ceker giderim... Rezil herifler... Futboldan soguttunuz be!

C2d8jV4XUAAXRJN.jpg

Futbolu futboldan gelenler falan yönetmesin arkadaş.

futbola hatalı yürüme de getirilebilir aslında

mesela messi topa hakimken, ona dokunmadan attığı adımlarda rakip takım lehine endirekt serbest vuruş verilebilir

faul sayisi ve ofsayt kurali sacmalik

faul sayisinda hakemler cok tartisilir

ofsayt olmazsa acunun duzenligi futbol turnuvasina doner futbol

Faul sayısı ve sarı kart çok net bir şekilde şaibeyi arttırır futbolda. Artık UEFA ve FIFA daha rahat bir şekilde istediği takımı tur atlatır. Hakemin işinin çok daha azaltılması gerekirken her geçen gün bunlar arttırmaya çalışıyor. Artı bu kurallar getirilirse artık her faul önemli olacağı için minimum 30 dakika oyuncu-hakem tartışmalarını izleriz. Hele Türkiye de oluşabilecek durumu düşünemiyorum.

Penaltı meselesi'de gerçek olsa Fb&Bjk her yıl 5-10 puan arası daha az puan alır

Fernandao'nun ayağına topu ver önünü boşalt şu topu kaleye kadar sür de beceremez :asd22:

Faul sayısı ve sarı kart çok net bir şekilde şaibeyi arttırır futbolda. Artık UEFA ve FIFA daha rahat bir şekilde istediği takımı tur atlatır. Hakemin işinin çok daha azaltılması gerekirken her geçen gün bunlar arttırmaya çalışıyor. Artı bu kurallar getirilirse artık her faul önemli olacağı için minimum 30 dakika oyuncu-hakem tartışmalarını izleriz. Hele Türkiye de oluşabilecek durumu düşünemiyorum.
buyuk topcular futbolu biraktiktan sonra vurularak oldurulmeli

Ofsayt kalksin maclarda 20 gol falan atilsin. Güzel kafa.

Van basten kardeşim komisyonada çözüm bul bu çomarlar kulübü batırıyorlar

Böyle bir penaltı atışı dünya kupasında vardı herhalde.

Videosu vardı.

Bilen varmı? Hangi dünya kupası maçıydı.
Italya da italyan takimlarinin kendi aralarinda bi turnuvada denenmisti ilk diye hatirliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt