Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi kötü gol atan oyuncumuz var satmaya çalışıyorlar, Selçuk'a dokanan yok.

Orta saha almayan haindir. Orta saha alıp da Selçuk'u oynatmaya devam eden de şerefsizdir.

Kendinize iyi bakın, iyi nöbetler.

resize-img.php

SON DAKİKA: Galatasaray, Fortuna Düsseldorf'un 18 yaşındaki genç yeteneği Vedat Hakan'la prensipte anlaşma sağladı.

gscout

Calleri'yi hiç izledin mi Enes? Kısa video goruntusu yanıltabilir. Son takımlarında basarılı olamamış.

Maicon'a hayır demem , ama hep soyledim, bizim en onemli eksiğimiz çift yonlu orta saha..

Calleri yeteneği potansiyeli ile bu ligde havada karada fark yaratır

Bitiriciliği kafa vuruşları üst düzey gerçekten
defans arkası koşuları çok sağlam Sneijder'in atacağı paslarla çok çok gol atabilir
Yani bizim Burak'dan istediğimiz şeylerin hepsini yapabilir Calleri

Aslında Brezilya'da kötü değildi 17 maç 12 gol 21 yaşındaki bir oyuncu için bayağı iyi üstelik çoğu maçı tam 90 dakika oynamamıştı
EPL'de iş yapabilen forvet oyuncuları sınırlı zaten top class adamlar hele heleki 21 yaşında bir forvet için ilk geldiği sezonda çok az forma şansı buluyorken imkansız gibi birşey birde üstüne WHU'ın bu yılki çok kötü futbolu ile zaten tamamen imkansız sayılıyor

Yani Selçuk Sneijder De Jong varken hayatta bunların birisini kesecek bir ortasaha almazlar. Haydi diyelimki aldılar 1-2 maç sonra medya-yerli topçular elele haberlerle baskıyla harcarlar adamı yine Selçuk-De Jong-Sneijder oynar

Maicon 8m falan diyorlar, o paralari bir stoper icin vermezler

Calleri'de ispanyol basinina gore Las Palmas yolunda

Yani Calleri öyle çok büyük liglerde oynayım gibi bir hevesi yok galiba yoksa kariyerindeki takımlar arjantin ligi uruguay 2. ligi brezilya ligi birde Bilic'in genç takıntısı sayesinde EPL
İlla La Liga'da oynıycam diye giderse bilemem yoksa Las Palmas'ta oynayacağıma 1100 kere Galatasaray'ı tercih ederim

Yani tartışılmaz kalite bir stoper'e ihtiyacımız var ve maalesef kalite ucuz'a gelmiyor

1213411-25328063-1600-900.jpg
Selçuk bu hareketinden sonra

3892003.jpg

Sneijder bu açıklamasından sonra

Bitmiştir benim için kimse Galatasaray'dan büyük değildir burası öyle ego savaşı yapabileceğiniz biryer değil. İkisininde biran önce gitmesini istiyorumki malum performanslarıda ortada
Bundan sonra Zidane-Kaká gibi oynasalar bile istemiyorum bu ikiliyi

Sneijder ne demiş göremedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt