Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kacherdi
Olunga
Ofori

Tek beklentim bunlar

Muslera
Linnes ahmet kacheridi Carole
Dejong Ofori
Garry sneijder bruma
Olunga

Süper bir kadro olue

Merak ediyorum : Medyada Selçuk'un Cin'e satışı ile ilgili haberler çıktı ve yalanlanmadı..
Hadi diyelim her haber yalanlanmıyor, iş oluruna bırakılıyor..
Bu durumda Selçuk takıma ne kadar katkı verir, elin mecbur Selçuk ile uzun yılları kapsayan sozlesme imzalamışsan..??

Sociedad barca macini izleyen var mi bilmiyorum ama hakem rezalet tam bir eyyamci

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merak ediyorum : Medyada Selçuk'un Cin'e satışı ile ilgili haberler çıktı ve yalanlanmadı..
Hadi diyelim her haber yalanlanmıyor, iş oluruna bırakılıyor..
Bu durumda Selçuk takıma ne kadar katkı verir, elin mecbur Selçuk ile uzun yılları kapsayan sozlesme imzalamışsan..??

Yav renktaş asıl adam olsa bu haberleri görüp kendini sorgular neden bu haberler var diye ulan selçuk ne yapmış son 3 sezondur da haberlerden etkilenip katkı veremicek katkı veren hali bu ise katkı vermeyen hali düşman başına

Türkiye'de oyunculara verilen maaş düzeni en kısa zamanda değişmesi gerekir.İçinde bulunduğumuz durumda her kulübün FFP sorunları var ama maşallah 2 milyon euro üzeri yıllık ücretler çerez parası gibi önüne gelene dağıtılıyor.Bu işi en çok abartan kulüpte biziz.Tolga Ciğeri,Eren,Serdar vs. kim oluyorda 2milyon euro üzeri yıllık ücret veriliyor.Bu adamlara avrupada 500 bin euro vermez kimse.500 bin euro bile kazanmayan Garry Rodrigues hem level atlayacak hemde burada 1.350 milyon euro kazanacak.Hangi akla mantığa sığıyor bu durum ?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

o zamanlar da kerizmişiz jardeli aldığımız fiyata bakın sattığımız fiyata bakın gerçi 3 oyuncu almışız karşılığında ama Jardel - Oyuncu profili | Transfermarkt

Jardel ve Drogba bu ülkede milattır hangisi daha fazla katkı verdi diye sorulsa cevabı Jardel'dir

Jardel'i yiyenler belli takım içindeki abiler çatır çatır yedi oynattırmadı ve düzgün olmayan bir karısı vardı eğer bu 2 faktör olmasaydı jardelle beraber daha ne tarihler yazardık

Şimdi o 17 m euro sayesinde müze de 1 tane süper kupa var eğer o olmasa belki de alamayacaktık böyle de bakmak lazım yatırımın karşılığını aldık

Podolski yerine kimi alacağız acaba
pOa-VS-S.jpeg

Poldi'nin yerine Olunga falan olmaz anca 3.forvet olarak alınır Olunga gibisi

Podolski ve Chedjou gidecek 3 transfer yapılacak bu mal yönetim 10 günde nasıl yapacak çok merak ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt