Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jardel ve Drogba bu ülkede milattır hangisi daha fazla katkı verdi diye sorulsa cevabı Jardel'dir

Jardel'i yiyenler belli takım içindeki abiler çatır çatır yedi oynattırmadı ve düzgün olmayan bir karısı vardı eğer bu 2 faktör olmasaydı jardelle beraber daha ne tarihler yazardık

Şimdi o 17 m euro sayesinde müze de 1 tane süper kupa var eğer o olmasa belki de alamayacaktık böyle de bakmak lazım yatırımın karşılığını aldık
öylede ama daha aza satmakta kerizlik bari sonraki satıştan pay isteseydik en azından

konsepde uymadı,geliısdır kendını bla bala bla

....

Moderatör tarafında düzenlendi:
Beyler burasi TRANSFER NOBETI. Konu disina cikanlari ozellikle siyasi yorumlarda bulunanlari uyariyorum. Devam ettiginiz taktirde konudan uzaklaştırma alabilirsiniz.

....

Moderatör tarafında düzenlendi:
Beyler burasi TRANSFER NOBETI. Konu disina cikanlari ozellikle siyasi yorumlarda bulunanlari uyariyorum. Devam ettiginiz taktirde konudan uzaklaştırma alabilirsiniz.

Mesajım alıntılanmazsa ve cevap vermem gerekmezse yeni bir şey yazmayacağım.

o zamanlar da kerizmişiz jardeli aldığımız fiyata bakın sattığımız fiyata bakın gerçi 3 oyuncu almışız karşılığında ama Jardel - Oyuncu profili | Transfermarkt
elden çıkarmak zorunda kalmıştık. seçim kaybeden cem uzan kulübü baya bi sıkıştırmya başlamış cansunun evine kadar haciz yollamıştı üstüne uzun yıllardır süren mali dar boğaz tamamen pert etmişti. jardel daha iyi bi fiyata satılabilirdi tabi ama o dönemin yönetiminin elindende bişey gelmezdi.

edit. jardelin gerek bonservisini gerek aldığı ücreti cem uzan karşılıyordu birde çok iyi fiyata sponsordu küsünce musluk kesildi

Son düzenleme:
Zaten #7873 deki mesaj ile olayi sen baslatmisin galiba. Daha da bu tarz yorumlarda bulunmayin. Alinti olsa bile.

Arkadaş sebebini sormuş ben de kendimce söyledim devamında da çok seviyeli ve medeni bir alıntılaşmamız oldu kendisiyle ama herkes böyle yapamıyor ne yazık ki.

yetiş ya onno yetiş ya sezen offf bu camia beni bitirdi

Arkadaş sebebini sormuş ben de kendimce söyledim devamında da çok seviyeli ve medeni bir alıntılaşmamız oldu kendisiyle ama herkes böyle yapamıyor ne yazık ki.
Olabilir tabi ama ben orasinda degilim, siyaset yapmak yasak forumda. Hele bu konuda hic gormek istemiyoruz bu tarz yorumlari. O yuzden tekrar nobete donelim.

Slm transfer yok mu
Yok heralde
Demek ki kap kapali
Sabah 8 gibi acilir heralde
II geceler dosdlar

*taptap*

Transfersizlik beyninize vurmuş anlaşılan.

benım sezene gıdmem lazım

Çiğ pancar sağlığa zararlıymış pişirip yiyin

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Biz mantar yiyoruz leo kardeş çiğ tüketiyorum sıkıntısı olur mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt