Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
C2nX9QcXEAAYNPV.jpg
1 Kare 2 adam gibi adam ?

• bu transfer döneminde özellikle son bölümde çıkan haberlerin tamamına yakını ne yazık ki yalandır.

öncelikle orta alan için takviye söz konusu değil. böyle bir arayış yok. clement grenier gibi abuk isimler nereden ortaya atıldı bilmiyorum cidden. *

stoper arayışı devam etse bile chedjou'nun takımdan ayrılmak istememesi nedeniyle yol alınamıyor. koray günter'in de dönecek olmasından ötürü öncelikli bakılan stoper mevzusu rafa kalkabilir.

forvet için düşünce podolski giderse üzerine kurulu. ancak bir aydır yazdığım üzere podolski'ye resmi bir teklif gelmedi. ilgilenilen genç ve potansiyelli isimlerden gelen olursa olacak. yoksa podolski gitmedikçe transfer zor.

yine de pozitif bakma taraftarıyım. giden olursa gelen olacaktır. ancak kulübün maddi durumunun iyi olmadığını da eklemem gerek.
    yildiz.png
    yildiz.png
    yildiz.png
    yildiz.png
    (quakerboy - 20 ocak 2017 14:43)

[TD="class: ei"][/TD]
    [TD="class: ei"][/TD]
    [TD="class: but, bgcolor: #A80002, align: center"][/TD]

Dransfer yoğumuş :))​

Aha basladilar yine kulübün mali durumu iyi degil bahanelerine.

Sormazlar mi adama Eren'e 4; Serdar'a 4,5 ; Tolga'ya 3; Cavanda denen beyinsize 1,8; Ahmet Calik'a 2,5 ; Rodrigues'e 3,5 verirken mali durum kimseyi ilgilendirmiyordu ama simdi mi birden ortaya cikti?

Ha bu adamlarin kazandigi paralari yazmadim daha, sirf bonservise giden paralara bak.

Ekli dosyayı görüntüle 16395
Peki güzelde bunun yabanci siniri ile ne alakasi var? Siz yine alt yapiya gerekli yatirimlari yapin, yetisen türk oyuncu daha iyi ise zaten yabanci oyuncudan formayi alir.

Size biri alt yapiyi sallayin, yabanci oyuncu transfer edin diye dayatiyor mu?

Asil dogru düzgün alt yapidan neden hic oyuncu cikmiyor bunu bir sorun kendinize

oyuncu gelistiriliminde boyle bir mantik oldugunu sanmiyorum

Quakerboy'a kocaman bir has**** cekmek gerekir aylarca umut sat onu alacagiz, ilgimiz sunlar ne olursa olsun x tane oyuncu gelecek de sonra maddi durum he babam he.

Quakerboy'a kocaman bir has**** cekmek gerekir aylarca umut sat onu alacagiz, ilgimiz sunlar ne olursa olsun x tane oyuncu gelecek de sonra maddi durum he babam he.

Bir şey bildiği yok cidden. Gelişini sallıyor. Medyanın yalan haber yaptığını biz de biliyoruz zaten.

bunca zaman chedjounun sözlesmesini niye feshedemedi bizimkiler onu anlamadım alıcı cıkmaz ki bu herife feshetsek 2 milyon maas bütçesi çıkar

sinan gümüse noldugunu bilen varmı ? öldümü kaldımı gören bile yok

Rekabet tabiki önemli, ama bunun bir dozaji vardir. Bunu Basketbol´da da görüyoruz, boku bokuna Hedo, Memo gibi NBA görmüs adamlar bile karsi cikmadi bu yabanci sinirinin kalkmasi olayini, cünkü en iyi onlar biliyorlar ülkedeki mentaliteyi. Cogu takimda artik full yabanci oynuyor, türk oyuncular önceden de zaten az süre aliyorlardi, yada kücük rol aliyorlardi, artik onu da bulamiyorlar...

Bir kez daha burada yesil giresunu onore etmek lazim... Onlar olmasa alt yapilarda silip süpürmüs, altin jenerasyon diye adlandiran cocuklari ezmeye devam ediyor olacaktik. Hayri hakli bu konuda, mesela 16-17 yasinda fizigi oturmamis bir cocugun cikip, ABD´li 28-29 yasindaki full donanimli bir basketci ile rekabet etmesini bekleyemezsiniz.

Yunanlilarda öyle mi... Sinir var mi bilmiyorum, ama yildiz yada degil, hep süre alan, ve rol sahibi yunan oyunculari var kadrolarinda...

Bizde Türk oyunculara yabanci siniri varken bile rol vermiyorlardi. Ancak catch and shoot. Simdi bu adam milli takima gelince, bu sekilde nasil takimi sirtlayacak ? Adam hic sorumluluk almamis ki.

En iyi örnegi bizde Sinan Güler. Sorumluluk almaya basladikca, basketbol anlaminda inanilmaz bir gelisme kaydetmeye basladi. Sinan oysaki bizim Göksenin tarzinda kullanilan bir oyuncuydu. Enerji getirsin, savunma/baski yapsin, bir iki top calsin, okadar...Buna programlarsan gencleri, oyuncular da vasati hic bir zaman asamaz.

Okben Ulubay su an Yesilgiresun´da bir takimin nasil sirtlandigini örgenmeye basliyor mesela. 20´lik Okben mac basi 19 puan atiyor son 5 macta ve sadece 11 sut kullanarak ortalama, ve yesilgiresunu play off potasinda tutuyor. Bu produksiyonu safe bir sekilde bir veteran abdli den de alabilirsin, ama o vakit hic bir genc oynayamaz. Birde Okben istisnai bir yetenek....

Yabanci siniri olmasin, ama koclar bunlari gözetmek zorunda. yoksa Türk futboluna yarayacagina, sadece daha cok zarar verir.

quakerboy'u ben de takip ediyorum da adamın yalan yazdığına denk gelmedim. hani burda sallıyor diyorsunuz da adamın yazdıkları ortada. hani şu adamla anlaşıldı, geliyor dedi gelmedi de ben mi kaçırdım? bu transfer döneminde yazdığı adamlardan kimseye %100 demedi. ilgimiz olan oyuncuları söyledi. teklifleri söyledi. rodrigues'i söyledi. podolski'ye teklif yok diyor başından beri ki görünüş onu gösteriyor. herkes burda preciado, preciado derken adam ilgimiz dahi yok dedi ki gerçekten de gördük medyanın uydurması çıktı. yasin hakkında 4 ocak'ta riekerink'i arayıp özür diledi dedi ki kabul edilmiş demek özrü affedildi. herkes mehmet ekici Galatasaray'a geliyor diyordu transfer sezonu başında teklifimiz yok dedi. yani açıkçası ben tutmayan beyanını göremedim. bu önyargınızın sebepleri neler açıklarsanız ben de inanmaktan vazgeçeyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt