Sergen Evin
10 Numara!
- 11 Ağustos 2011
- 11.067
- 1
- 1.053
Ertem Şener : Asamoah ile ilgili İtalya'ya bağlanacağız. Son dakika gelişmeleri var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ertem Şener : Asamoah ile ilgili İtalya'ya bağlanacağız. Son dakika gelişmeleri var
Abi yeminle not ediyorum bunları daha aracı alalı 20 gün oldu. Faydalı bilgiden zarar gelmez.

Aynen. Bende korkmuyor değilim " Asamoah Galatasaray'da" diyecek diye.Insallah transfer yatti diye haber girer bu ugursuz herif.
Abi annemin arabasını kullandım 2 sene. Bir kere bile benzinliğe sokmadım. Çiziyor çünkü. Yıkamacıya götürdüğümde fırça vurmasın diye başında bekliyorum sürekli.araba yikama konusunda da sana bir tavsiyede bulunayim o zaman
ben mesela hep kendim yikarim arabami eger durumun ve vaktin buna müsait degilse kesin benzin istasyonuna götürürsün diye tahmin ediyorum
orada icerdeki yikama makinesine dikkat et
eger firca kullanirsa hic girme
onlar aracin boyasini hafiften cizebiliyorlar
bez olacak onlar temiz yapiyor
![]()
buna benzer yani
kediye sucuk vermek zararli mi la
iki tane verdim gömdü hemen![]()
Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk
Ayıplayan çok olduAlman olduğun için normal. O kadar trafik kazası oluyor bizim Türkler akıllanmıyor. Yollar tam facia zaten trafikte saygı diye bir şey yok burda. Her Türkiye'ye gelişimde acayip sinir oluyorum böyle şeylere. Neredeyse kemer takanları ayıplayacaklar.
Eğitim şart
Abi annemin arabasını kullandım 2 sene. Bir kere bile benzinliğe sokmadım. Çiziyor çünkü. Yıkamacıya götürdüğümde fırça vurmasın diye başında bekliyorum sürekli.![]()

Başın sağolsun ve geçmiş olsun4 yil once 2 yakinimi kaybettim trafik kazasinda
emniyet kemeri takmamislardi
1 yil once kendim kaza gecirdim emniyet kemerini takmamistim mesafe kisa diye
artik arka koltukta otururken bile takiyorum
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kemer tokası bile satılıyor Türkiye'deKemer takili iken kaza ve takili degilken kaza yapmak arasinda daglar kadar fark var. Bunu kavrayamayan adama zaten ehliyet mehliyet vermeyeceksin.
Ciddiyim kemer takmayan adamin trafikte isi yoktur. Daha emniyet kemerinin anlamini anlamayan adam trafik kurallarinin anlamini da anlamaz ve bunlara uymaz da.
Ya en komigi de ne biliyor musun, yeni arabalarda artik emniyet kemeri icin sesli uyari var ya, o uyari gelmesin diye kemeri koltugun üstünden takip öyle koltuga oturan adamlar. Allah akil fikir versin diyorum, böyle beyinsizlik olamaz.
Sıkıyor ise yap bakalım nasıl tepki alıyorsun.onu ben de yapiyorum türkiyede
tabii kornaya basmiyorum ama genelde yol vermem
almanyada bunu bir kere bile yapmadim mesela
Kemer tokası bile satılıyor Türkiye'de
Bu ateş üfleyerek sönmez