Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ertem Şener : Asamoah ile ilgili İtalya'ya bağlanacağız. Son dakika gelişmeleri var

Asamoah ve en az onun kadar iyi bir sol kanat

Fiyat performans olarak ust seviye bir sol stoper

Welliton

5 sene ust uste sampiyon + 2 uefa kupasi

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Atletico bugün patlama yasar diyordum adamlar daha 5.dakikada 2:0 önce gectiler.

Abi yeminle not ediyorum bunları daha aracı alalı 20 gün oldu. Faydalı bilgiden zarar gelmez.

araba yikama konusunda da sana bir tavsiyede bulunayim o zaman :asd:
ben mesela hep kendim yikarim arabami eger durumun ve vaktin buna müsait degilse kesin benzin istasyonuna götürürsün diye tahmin ediyorum
orada icerdeki yikama makinesine dikkat et
eger firca kullanirsa hic girme
onlar aracin boyasini hafiften cizebiliyorlar
bez olacak onlar temiz yapiyor

Unsere-PKW-Waschanlage;focus=CMTOI_de_dtag_hosting_hpcreator_widget_PictureGallery_11793352&path=image.action&frame=CMTOI_de_dtag_hosting_hpcreator_widget_PictureGallery_11793352

buna benzer yani

araba yikama konusunda da sana bir tavsiyede bulunayim o zaman :asd:
ben mesela hep kendim yikarim arabami eger durumun ve vaktin buna müsait degilse kesin benzin istasyonuna götürürsün diye tahmin ediyorum
orada icerdeki yikama makinesine dikkat et
eger firca kullanirsa hic girme
onlar aracin boyasini hafiften cizebiliyorlar
bez olacak onlar temiz yapiyor

Unsere-PKW-Waschanlage;focus=CMTOI_de_dtag_hosting_hpcreator_widget_PictureGallery_11793352&path=image.action&frame=CMTOI_de_dtag_hosting_hpcreator_widget_PictureGallery_11793352

buna benzer yani
Abi annemin arabasını kullandım 2 sene. Bir kere bile benzinliğe sokmadım. Çiziyor çünkü. Yıkamacıya götürdüğümde fırça vurmasın diye başında bekliyorum sürekli. :D

Alman olduğun için normal. O kadar trafik kazası oluyor bizim Türkler akıllanmıyor. Yollar tam facia zaten trafikte saygı diye bir şey yok burda. Her Türkiye'ye gelişimde acayip sinir oluyorum böyle şeylere. Neredeyse kemer takanları ayıplayacaklar.

Eğitim şart
Ayıplayan çok oldu

Bu ateş üfleyerek sönmez

Abi annemin arabasını kullandım 2 sene. Bir kere bile benzinliğe sokmadım. Çiziyor çünkü. Yıkamacıya götürdüğümde fırça vurmasın diye başında bekliyorum sürekli. :D

ben bir tane basincli yikama makinesi aldim köydeki evimiz icin
canim sikilinca gider onunla oynarim biraz ve arabayi da yikarim :asd:

Kemer takili iken kaza ve takili degilken kaza yapmak arasinda daglar kadar fark var. Bunu kavrayamayan adama zaten ehliyet mehliyet vermeyeceksin.

Ciddiyim kemer takmayan adamin trafikte isi yoktur. Daha emniyet kemerinin anlamini anlamayan adam trafik kurallarinin anlamini da anlamaz ve bunlara uymaz da.

Ya en komigi de ne biliyor musun, yeni arabalarda artik emniyet kemeri icin sesli uyari var ya, o uyari gelmesin diye kemeri koltugun üstünden takip öyle koltuga oturan adamlar. Allah akil fikir versin diyorum, böyle beyinsizlik olamaz.
Kemer tokası bile satılıyor Türkiye'de

Bu ateş üfleyerek sönmez

mariano maicon serdar linnes

fernando

ndiaye asamoah

fegh gomis belhanda

boyle de orta sahada bogarız alayını

tinercilerin macını özet gecip yorumlayacak bir babayigit aranıyor ? izleyemedim macı nasıl tinerciler

Ertem salağı Galatasaray ve Beşiktaş'ın ilk üç haftada oynadığı takımlar bir değildi diyor. 15 gün sonra Antalya'ya da bir vuralım. Sonra hatırlatalım bu sözünü. Bizim oynadığımız Sivas senin oynadığın üç takımdan da daha fazla direnç gösterdi. Biz o Kasımpaşa'yı rahat yenerdik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt