- 9 Temmuz 2017
- 973
- 752
- 1.253
Ali Naci, Arsenal'in Gibbs için 8 milyon euro istediğini, Galatasaray'ın da böyle bir bütçesi olmadığı için kiralama teklifi yaptığını yazmış. O rakamlara çıkamıyorsak Asamoah'ı da zor alırız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Souness döneminde Barry Venison ve Mike Marsh vardı bize gelenTürkiyeye en son gelen ingiliz oyuncu kaç yılında gelmişti.Hatırlamıyorum bile? Ferdinand vardı 20 yıl önce.1 de ankaragücüne gelen karaoğlan vardı.Başka da yok TÜrk futbol tarihinde..
Bu rakamlara alalım divandakiler bu sefer kulübü basar
Aslolan Galatasaray'dır
asamoah cok onemlı yav bızım ıcın.ben bıtmıstır dıyordum ama sanırım gerı vıtes baslayacak juve bırakmıyor gıbı.
Souness döneminde Barry Venison ve Mike Marsh vardı bize gelen
Ayrıca Galler asıllı olan Dean Saunders'da sayılabilir
asamoah cok onemlı yav bızım ıcın.ben bıtmıstır dıyordum ama sanırım gerı vıtes baslayacak juve bırakmıyor gıbı.
Kim Vida'mı istemiş bizden yıllık 4 milyonNevzat dindar Twitter da yazmış "Hırvat stoper imza parası ve yıllık 4 milyon euro istiyor.. Lüks kaçmaz mı?"
Aslolan Galatasaray'dır
Bunun yerine çok makul bir fiyata Castán da gelebilirNevzat dindar Twitter da yazmış "Hırvat stoper imza parası ve yıllık 4 milyon euro istiyor.. Lüks kaçmaz mı?"
Aslolan Galatasaray'dır
Kim Vida'mı istemiş bizden yıllık 4 milyon
Şayet öyle bir şey varsa Oha derim settirsin gitsin nereye imza atıyorsa atsın mal
Nevzat dindar Twitter da yazmış "Hırvat stoper imza parası ve yıllık 4 milyon euro istiyor.. Lüks kaçmaz mı?"
Aslolan Galatasaray'dır