Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
profilindeki transfer sihirbazı alacak alırsa Asamoahı ama sinan işi sakız oldu gitmezse başımıza bela olur kafa burda değil ama wellitona karşıyım o seviyelere düşmedik genç alsınlar potansiyelli daha mantıklı

Gomis-Eren var zaten son 3 sezonda ligde 40 gole direkt etkisi var Wellitonun bence fazla para harcamışken bedelsiz kötü transfer olmaz

Asamoah'ın olmama ihtimalini çok düşük görüyorum artık. Ali Naci negatifi bile %80 diyorsa %95 bitmiştir bu iş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fenev ağlamaa dicez gibi yine bu sezon ilk 2 maçı aldık diye değil ama resmen turbo takmış gibi oynuyo takım sanki :D

SA

8c29f39470476a1f00ff5f6a3ea223d6.jpg

TapaTalK

Ulan hep o bunak insan dolu divan yuzunden oldu bunlar..baskan solbek sol acik stoper diyordu bir tek asamoah gelir

Asamoah için bu akşam yada yarına kap bekliyorum aha yazın buraya :)

O iş zor, %100 bitmiş denilen adamları bile erkenden bildirmedik. İstanbul'a ayak basmadan olmaz bu iş. Bu transfer 6-7 gün içerisinde biter diye düşünüyorum.

Bizim solbek ve asamoah almamiz lazim bir daha yazayim.kanat transferi istemiyorum.gibbs e burun kivirmaya gerek yok gelirse ligin en iyi beki olur onune asamoah gelirse cilginlar gibi prese devam edebiliriz

Bizim solbek ve asamoah almamiz lazim bir daha yazayim.kanat transferi istemiyorum.gibbs e burun kivirmaya gerek yok gelirse ligin en iyi beki olur onune asamoah gelirse cilginlar gibi prese devam edebiliriz
bence bu çok mantıklı asamoah sol açıkta çok etkili olur ayakları çok düzgün

Cuma günü kazanırız ertesi gün asamoah açıklanır ve toplu kuş katliamı olur

TapaTalK

Gibbs'de bu ligin üzerinde bir bek bu arada. Asamoah kadar mükemmel olmaz bizim için ama sol bek sorununu rahat çözer. Ama Asamoah gelirse birden fazla mevkiye çözüm bulmuş olursun

Müdür asamoah ilaç olur ilaçççç :)
gerçekten iyi bir analiz olsaydı çok mutlu olurdum ama inanılmaz bir gücü var omzu koydumu patates olur tüm sağ açıklar :d bide tipi çok sematik bizim oyuncular hep yakışıklı gomis falan bi tek mariano komik ama o da sempatik :)

Gibbs medyaya servis edilmiş bir yem gibi.

Çoğu transferlerimiz yapılmış ve transfer sezonu kapanana kadar oynayacağımız tek bir maç kalmış, o da 4 gün sonra. Transfer yapsak bile Sivas maçında oynamayacak, takımla çalışma fırsatı bulamayacak. Nedir bu aceleniz.

Cenk Ergün'ün şuan ki izlediği yol gayet iyi. Avrupa da transfer sezonu 10 gün sonra bitiyor. O zamana kadar ne Spinnazola kalır ne Laxalt. Şuan odaklanmamız gereken gönderilecekler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt