Murat Terim
10 Numara!
- 8 Haziran 2011
- 14.941
- 827
- 1.428
Italyada transfer gorismeleri cok hareketli bigin. Foto paylasiyorlar surekli haber siteleri gorusmelere giren futbolcu,yoneticilerin. Aksama belli olur artik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asamoah gelsin gerisini beklemeye razıyımÇoğu transferlerimiz yapılmış ve transfer sezonu kapanana kadar oynayacağımız tek bir maç kalmış, o da 4 gün sonra. Transfer yapsak bile Sivas maçında oynamayacak, takımla çalışma fırsatı bulamayacak. Nedir bu aceleniz.
Cenk Ergün'ün şuan ki izlediği yol gayet iyi. Avrupa da transfer sezonu 10 gün sonra bitiyor. O zamana kadar ne Spinnazola kalır ne Laxalt. Şuan odaklanmamız gereken gönderilecekler.
Yok Quote olarak yazdım Signature deDursun bu lafi yeni mi etti?
Yazdım
Asamoah gelsin milli takım arasına kadar fitim
Yılın transferi asamoah olur diyorumGelecek abi başka yolu yok bunun şampiyon olmak istiyorsak o adam gelecek ben bugün yada yarın açıklanır diye hissediyorum duyumum fln yok![]()
Tolga sırıtır gibime geliyo iyi oyuncu ama ilerde bi numara olmaz büyük maçlarda rodri daha iyi----------------------GOMIS----------------------
----------BELHANDA-------FEGHOULI---------
-------------TOLGA----------BADOU------------
---------------------FERNANDO-----------------
GELMEZ----SERDAR------MAICON----MARIANO
----------------------MUSLERA_-------------------
Ortalama saha dizilisimiz buna benzer birsey olacak muhtemelen
Kolay maclarda Tolga <> Rodrigues ile 4-3-3 e donulebilir.
Yılın transferi asamoah olur diyorum
Tabi sağlam bir asamoah
Kanatsız bile oynarız
Sonunda dursun başkanı da yiyecekler.
Tolga yerine Rodrigues oldugunda 4-3-3'e daha yakin oluruz bence, asagidaki gibi meselaTolga sırıtır gibime geliyo iyi oyuncu ama ilerde bi numara olmaz büyük maçlarda rodri daha iyi
konuşmanın sırası olmayan zamanda konuştular .. Dursuna gıcık olurdum ama şu an işini yaptı adam lafım yok Nazifoğlu çok konuşmasın bence batıyo konuştukça2 yıldır dursun gitsin dedik bu 2 yılda çöp transferlere 40 milyon gitmişken divan ağzını açmadı ne zaman taraftarın mutlu olacağı topçular geldi ne zaman takım iyi oldu Galatasaray ın içindeki Galatasaray düşmanları hemen ortaya çıktı. Bunların derdi taraftar mutlu olmasın sanırım
Aslolan Galatasaray'dır
Umarım dediğin gibi olur..
Peki ya sizin yalan dediğiniz gerçek olursa ...
Başka bir deyişle olmaması için tedbir paketinizde neler var.. Bu güvenin arkasındaki destek nedir...
fmcisin kardeşimAslında 1 eylül itibariyle müthiş fırsatlar olur
O bolum için atılacak kurşun bırakmalıyız