Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Italyada transfer gorismeleri cok hareketli bigin. Foto paylasiyorlar surekli haber siteleri gorusmelere giren futbolcu,yoneticilerin. Aksama belli olur artik

Çoğu transferlerimiz yapılmış ve transfer sezonu kapanana kadar oynayacağımız tek bir maç kalmış, o da 4 gün sonra. Transfer yapsak bile Sivas maçında oynamayacak, takımla çalışma fırsatı bulamayacak. Nedir bu aceleniz.

Cenk Ergün'ün şuan ki izlediği yol gayet iyi. Avrupa da transfer sezonu 10 gün sonra bitiyor. O zamana kadar ne Spinnazola kalır ne Laxalt. Şuan odaklanmamız gereken gönderilecekler.
Asamoah gelsin gerisini beklemeye razıyım :D

----------------------GOMIS----------------------
----------BELHANDA-------FEGHOULI---------
-------------TOLGA----------BADOU------------
---------------------FERNANDO-----------------
GELMEZ----SERDAR------MAICON----MARIANO
----------------------MUSLERA_-------------------

Ortalama saha dizilisimiz buna benzer birsey olacak muhtemelen
Kolay maclarda Tolga <> Rodrigues ile 4-3-3 e donulebilir.

Oynadigimiz sistemde beklerin hucum katkisi ve oyun kurmasi önemli

Mariano ile sag beki cözdük,sol bek icin asamoah sart

----------BELHANDA-------FEGHOULI---------
-------------TOLGA----------BADOU------------
---------------------FERNANDO-----------------
----------------------MUSLERA_-------------------

Ortalama saha dizilisimiz buna benzer birsey olacak muhtemelen
Kolay maclarda Tolga <> Rodrigues ile 4-3-3 e donulebilir.
Tolga sırıtır gibime geliyo iyi oyuncu ama ilerde bi numara olmaz büyük maçlarda rodri daha iyi

Aslında 1 eylül itibariyle müthiş fırsatlar olur
O bolum için atılacak kurşun bırakmalıyız

Yılın transferi asamoah olur diyorum
Tabi sağlam bir asamoah
Kanatsız bile oynarız

Katılıyorum sana sağ bek ve sol beklerimiz 10 numara olur asamoah gelince mariano asamoah sagdan soldan bindirmeler fln hele kendi sahamızda aboww feci gaza geldim ben gidip alıp gelecem şimdi italyadan karaoğlanı

Sonunda dursun başkanı da yiyecekler.

2 yıldır dursun gitsin dedik bu 2 yılda çöp transferlere 40 milyon gitmişken divan ağzını açmadı ne zaman taraftarın mutlu olacağı topçular geldi ne zaman takım iyi oldu Galatasaray ın içindeki Galatasaray düşmanları hemen ortaya çıktı. Bunların derdi taraftar mutlu olmasın sanırım

Aslolan Galatasaray'dır

Tolga sırıtır gibime geliyo iyi oyuncu ama ilerde bi numara olmaz büyük maçlarda rodri daha iyi
Tolga yerine Rodrigues oldugunda 4-3-3'e daha yakin oluruz bence, asagidaki gibi mesela

--RODRIGUES-------------------FEGHOULI-------
----------BELHANDA----------BADOU------------
--------------------FERNANDO-----------------
----------------------MUSLERA_------------------

Gibbs sanki Fellaini gibi bir yem olmasın. Fiyat indirme / baskı kurma oyunları yapıyoruz sanki.

Dursun Özbek: "Uçaklar inmeye başlayacak" ?

Asamoah transferinin hızlanması için Gibbs adı servis edilmiş gibi.

Muhtemelen Perşembe'ye kadar biter.

2 yıldır dursun gitsin dedik bu 2 yılda çöp transferlere 40 milyon gitmişken divan ağzını açmadı ne zaman taraftarın mutlu olacağı topçular geldi ne zaman takım iyi oldu Galatasaray ın içindeki Galatasaray düşmanları hemen ortaya çıktı. Bunların derdi taraftar mutlu olmasın sanırım

Aslolan Galatasaray'dır
konuşmanın sırası olmayan zamanda konuştular .. Dursuna gıcık olurdum ama şu an işini yaptı adam lafım yok Nazifoğlu çok konuşmasın bence batıyo konuştukça

Umarım dediğin gibi olur..
Peki ya sizin yalan dediğiniz gerçek olursa ...
Başka bir deyişle olmaması için tedbir paketinizde neler var.. Bu güvenin arkasındaki destek nedir...

Ben Galatasarayla ilgili degil genel dusuncemi soyledim.

Galatasaray ligin ikinci yarisi formdan dusup dusmedigini konusmadan once yeni takimi 7-8 mac izleyip oyle yorumlamak lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt