Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraftar olarak bunlara tepki vermemiz gerek, zamaninda taraftarimiz canli yayini basti. eger bu pislik yine beyaz tv falan cikarsa bir grup aslanlar toplanip bunu tecavuz etsinler.
bende cok gicik oldum, sayet transferler olmazsa bence en buyuk sorumlu bu nafizogludur

karaktersiz herif Galatasaraylı falan değil o acyip sinirleniyorum ismini duymak yetiyo

Asamoah olmasi bile Gibbs de bu ligin kat be kat uzerinde bir oyuncu

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

güven vermeye başladı yönetim de jong donk selçuk hakan balta gibi çöpoğullarından kurtulursak süper olur
Kesinlikle bir çözüm bulunmalı ve gönderilmeli ama adamlar kulüp beğenmiyor. Önlerinde mis gibi Olcan Adın örneği de var. Yönetimin tek yapabileceği yeni kulüp bulup göndermek. Kontratı varken gitmezlerse malesef hiç bir şey yapamayız. Ben parama bakarım diye düşünüyor bir çoğu...

Kesinlikle bir çözüm bulunmalı ve gönderilmeli ama adamlar kulüp beğenmiyor. Önlerinde mis gibi Olcan Adın örneği de var. Yönetimin tek yapabileceği yeni kulüp bulup göndermek. Kontratı varken gitmezlerse malesef hiç bir şey yapamayız. Ben parama bakarım diye düşünüyor bir çoğu...
hepsimi aynı olur gitmemek için elinden geleni yapıyolar yasinle sözleşme yenilememek çok akılıca böyle adamları direk def edelim selçukta gitmeli ndiaye gibi vasıflı topçular alalım

DHxGzN6WsAADCSD.jpg

hepsimi aynı olur gitmemek için elinden geleni yapıyolar yasinle sözleşme yenilememek çok akılıca böyle adamları direk def edelim selçukta gitmeli ndiaye gibi vasıflı topçular alalım
Kesinlikle. Osmanlıspor maçında Yasin ve Selçuk oyuna girdikten sonra istemsizce güldüm. Bir anda sanki takım eski haline döndü sandım, kabus gibi. Köşede oturuyorsun insan ndiaye, fernando, belhanda'yı görüp biraz hırslanır. Hala yan pas, geri pas, rezil herif...

kadro derinliğimiz yok lig uzun bir maraton cezalı ve de sakatlar olacak . sol bek , stoper sol kanat alınmazsa şampiyonluk zor. hele sol bek olmazsa olmaz.

Krakerboy'a göre İmbula da büyük sürpriz olmazsa bizdeydi.Spinazzola juveye gittiği anda asamoah bizde.

Son düzenleme:
kadro derinliğimiz yok lig uzun bir maraton cezalı ve de sakatlar olacak . sol bek , stoper sol kanat alınmazsa şampiyonluk zor. hele sol bek olmazsa olmaz.

Post kasmak için alakasız yazılar yazma bence. Eğer bizim kadro derinliğimiz yoksa ligdeki hiçbir takımın yok denektir. Ayrıca ligdeki diğer güçlü takımların 11 lerinin bile büyük bölümü eksik.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Atalanta sol bek almış
Şimdi bi başlayacağım atalantadan juventus tan çıkacağım
Ne saçma iş vazgeçsinler şu bebeden
Juventus 15 gün daha bekleyecekmiş transfer tekliflerini dinlemek için

valla melo olayı ve clde 2 maçtada bunlara koyduğumuz için bize oyuncu vermeyi istemiyorda olabilirler..!!!

Her şeye rağmen yapılan transferler son derece iyi 1 sol bek 1 sol kanat sonra keyfimize bakarız işallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt