Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DHxgMjoXoAEANUm.jpg

Asamoah dışında transfer yapmasak bile ligin en güçlü en dinamik kadrosu bizde. ??????

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geçen sene alınan yabancılara bakın de jong cavanda carole donk şimdide bunları nasıl göndericez diye yırtınıyoruz . Şuan için 3 yabancı gönderebilsek Asamoah alsak yeterli . Selçuk Hakan gönderebilirmiyiz bilemem

Türkiyede renk ırkçılığı geçmişi yoktur. Irkçı olarak söylediğine asla inanmıyorum. Salaklık yaptığı kesin

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Türkiye'de renk ırkçılığı vardır. Misal zenci kelimesi bu ırkçılığa girmez. Ancak maymun tanımlaması düpedüz ırkçı bir ifadedir. Topkapı'da kendi meşrebinde efendi efendi saat satan zenci kardeşlerimize zenci dememiz dil alışkanlığındandır ve ırkçı bir tanım olarak değerlendirilmez elbet. Ancak "maymun" derseniz veya "saat karşılığı muz vereyim mi ehe" gibi geyik amaçlı bile olsa söylenecek cümleler ve benzerlerinin tamamı ırkçı ifadelerdir. İçindeki minik ırkçıyı ortaya çıkarmış gereksiz Hakan Hepcan. Kendi bile içinde minik bir ırkçı yattığının farkına varamayacak kadar da cahil muhtemelen. O yüzden onu tanıyanlar da muhtemelen onun kadar cahil olduğundan "ne ırkçılığı yea çoh eyi çocuktur Hekan" diyeceklerdir tabi ki.

Memleketimiz renk ırkçısı, homofobik ve cinsiyetçi bireylerin çoğunlukta olduğu tipik bir orta doğu ülkesidir. "Bunlar ama kültürümüzün minik iyi niyetli şakaları ehi" gibi vicdan rahatlatıcı cümleleri de aklı başında kimse yemez. Şuna katılırım ama, henüz renk ırkçısı olduğumuzu ortaya çıkartacak enstrümanlar ortaya çıkmamıştır. Ama hepimiz de çok iyi biliyoruz ki ; Çok dürüst, zeki, eğitimli ve ahlaklı bir ZENCİ bu ülkenin her hangi bir köyünde MUHTAR dahi seçilemez halk tarafından. :red: işte bunlar hep renk ırkçılığı. :oley:

Transfere gelince Abv Juventus. :asd22:

Son düzenleme:
Ribery Aşkın'ı da Kraker'i de iplemiyorum ben. Nevzat'ın ağzına bakıyorum ben, yönetime en yakın adam o

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt