Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asamoah ile iki mevkiyi kapatabiliyoruz ama.

Bende kesinlikle oluyorsa Asamoah 'ı isterim ama bunca zamandır uğraşıyorlar gelip gelmeyeceği bellidir adamın daha fazla uzatmaya gerek yok bence
Alabileceksek gerekirse biraz daha ücret yükseltip alalım
Alamayacaksak da boş yere vakit kaybetmeyelim ...

Gel Kara Oğlan.
Volkan seni sever.

cce9e54628776e2760dc94ffab4ae3c0--daniele-rugani-knee-injury.jpg

Dursun Özbek: "Uçaklar inmeye başlayacak" ?

Moreno iş yapar mı?

Moreno hakkında çok bi bilgim yok reis ama 15/16 sezonunda AL final maçında sevilla-liverpool maçında Mariano 'ya karşı o kadar rezil duruma düştü ki reis tamam Mariano'nun ne kadar etkili olduğunu görüyoruz ama inan o kadar kötüydü ki Moreno ben o performansı görüpte gelip bu takımı bozmasını hiç istemem

"Gençlik yıllarımda Galataray'yı hayranlık ile izlerdim. Bir Taraftar olmuştum çok evvelden. Juventus bırakmak istemiyor ise kendimi sakatlarım!" K. Asamoah

(AHA)

Dursun Özbek: "Uçaklar inmeye başlayacak" AHA. Arif Haber Ajansı ?

Son düzenleme:
Asamoah H.O.

"Gençlik yıllarımda Galataray'yı hayranlık ile izlerdim. Bir Taraftar olmuştum çok evvelden. Juventus bırakmak istemiyor ise kendimi sakatlarım!" K. Asamoah

(AHA)

Dursun Özbek: "Uçaklar inmeye başlayacak" AHA. Arif Haber Ajansı ?
Arif uyarayım, Keramettin bu aralar bayağa aktif, dikkat et derim.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Durmisi veya Junior Tavares düşünülebilir Asamoah alınamıyorsa. 7 milyon euroyu gözden çıkarmıştık Asamoah için. Bu iki oyuncu da alınabilir o paralara. Asamoah yine de sonuna kadar zorlanmalı çünkü bir sol bekten daha fazlası olacak bizim için.

Juventus

Sağ bekler:
De Sciglio
Lichtensteiner
Untersee

Sol Bekler:
A.Sandro
(Asamoah)

Sol bek alternatifsiz kalır. Sol bek gelmeden önce Asamoah gibi kaliteli bir adamı bırakmazlar.

Fernando,Gomis,Maicon gibi lider oyuncular alınması takımın karakter seviyesini inanılmaz yükseltti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt