Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Zaten transfer dönemi kapanmış olur Antalya maçındaSol bek konusunda
Asamoah>Gıbbs>J.Costa>A.Baba
Şekilde gitmekte fayda var ama şu Antalya maçına kadar yetişsin artık birisi ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten transfer dönemi kapanmış olur Antalya maçındaSol bek konusunda
Asamoah>Gıbbs>J.Costa>A.Baba
Şekilde gitmekte fayda var ama şu Antalya maçına kadar yetişsin artık birisi ...
Trolluyor yok boyle bir aciklama.
Raporladım. Umarım ceza alırsın.
Benden artık günah gitti, buraya yazıp ceza almam ama bunu yapanlara Ana avrat düz gidiyorum. Bunun günahı kendi boyunlarına, bunu yapıp anasının bacısına küfür ettirip yüzlerine bakabiliyorlar ise zaten ne mal oldukları bellidir.Ya 2 dakikalık zevkimizin içine etmek hoşunuza gidiyor değil mi?
tudor 1-2galibiyet daha alıp guzel oyunla süsleyip benim oyuna uygun kişi strinic der ve strinic gelir bencee asamoah gelmez ise.
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
saçma bir öngörüAsamoah gelmicekse kimin geleceği pekde önemli değil.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben engelliyorum bunları ama alıntılarda gene görüyorum...Benden artık günah gitti, buraya yazıp ceza almam ama bunu yapanlara Ana avrat düz gidiyorum. Bunun günahı kendi boyunlarına, bunu yapıp anasının bacısına küfür ettirip yüzlerine bakabiliyorlar ise zaten ne mal oldukları bellidir.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Evet oda bir mekanizma ama ben bunu yapmak zorunda değilim çünkü hadsizlik yapan ben değilim.Ben engelliyorum bunları ama alıntılarda gene görüyorum...
saçma bir öngörü
baska sol bek bulunabilir 7m bonservise rahatlikla
saçma bir öngörü
baska sol bek bulunabilir 7m bonservise rahatlikla