Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Irving zu Boston Benim Thomasi yollamislar

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Serdar yerine denenebilir de "ne kadro oldu be" diyeceğim bir kadroya koymam şahsen. Eldekilerden oluşturduğun kadro olsa neyse ama Asamoah'ı koymuşsun zaten Serdar yerine de Vida gibi yeni bir transfer adayını yazabilirdin tepkim o yüzden.

Aslında mevzu şöyle başladı :) GSSözlük'te biri sitenin Galatasaray kadrosuna önceden eklediği transferlerin hepsinin geldiğini söylemişti. Bende ona istinaden sadece Asamoah'ı koydum kadroya. Şahsi fikrime gelirsek ben hâlâ Koray'dan umutluyum. Oyun tarzınıda beğeniyorum. Alternatif olarak Tudor zaten denemelerini yapıyor ki 6 numarada sırıtmadan oynayabilecek yetenekte. Biraz üzerine durulması gerek diye düşünüyorum.

Adi juvetus kıskaca kulupsun paran var plun var gücün var yedek oturtacagin adami bıraksana be kardeşim asamoah gs isteyince oldu sana dybala adi herif.

asamoah ben Galatasaray ile anlaştım,bana izin verin dedi ve kulübüne rest çekti.juventus ile problem çözüldüğü anda transfer gercekleşecek (milliyet)
Isin buraya gelecegi belliydi.
Juventus olsam 2 dakika tutmam. Adam istemedigini daha nasil belli etsin?

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Asamoah sol kanatin çalışması için çok ams çok önemli niye ucu ucuna şampiyon olalım ki asamohai3 alip ligi parçalayalım.

Bizim Spi ile filan işimiz yok koskoca Juve istediği oyuncuyu alır kesin olan şey Asamoah'ı vermek istemedikleri veya küçükte olsa Asamoah düşündüğümüz kadar istekli olmayabilir bu konuda. Sonuçta onlarla yıllardır bir bağlılığı var gitmek istiyorum ama karar sizin gibi orta yollu bir istek ile gitti ise onlarda kalmasını tercih edebilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt