Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Serende umudu kesmiş asamoahdangibbs bu lige fazla bi oyuncu,asamoh olmazsa alınabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serende umudu kesmiş asamoahdangibbs bu lige fazla bi oyuncu,asamoh olmazsa alınabilir
Caner de oyle ani ofansif bence defansi kotu,ama Tr de ovguler diziliyor en iyi sol bek diye demek ki bizde is yaparsolak da orta sahadan bozma bek galiba o yüzden oldukça ofansif demişler incelemelerde.
Serdar yerine denenebilir de "ne kadro oldu be" diyeceğim bir kadroya koymam şahsen. Eldekilerden oluşturduğun kadro olsa neyse ama Asamoah'ı koymuşsun zaten Serdar yerine de Vida gibi yeni bir transfer adayını yazabilirdin tepkim o yüzden.
kazma yav bi halt olmaz ondan
Oyle birsey yok, tapulu mallari, ister verir ister vermezler.Oyuncu gelmek istiyor mevbur verecekler ... ss kurali..
Boyle devam nejat. Getireceksin asa yiOyle birsey yok, tapulu mallari, ister verir ister vermezler.
Ayrica oyuncu da fazla israrci olmayacaktir
08.08.2017 ama avrupada 01.08 de bitiriyor takimlar.Transfer ne zaman bitiyor
Isin buraya gelecegi belliydi.asamoah ben Galatasaray ile anlaştım,bana izin verin dedi ve kulübüne rest çekti.juventus ile problem çözüldüğü anda transfer gercekleşecek (milliyet)
Juventus, iki yıl kiralık yolladığı Spinazzola'yı Atalanta'dan alamıyor. Asamoah da valizi topladı, bekliyor. Bir kontrat iki mutsuz oyuncu
Bülent Timurlenk ekledi,
La StampaOnaylanmış hesap @LaStampa
Marotta: “Spinazzola resta all’Atalanta”. Fine della telenovela? Marotta: “Spinazzola resta all’Atalanta”. Fine della telenovela? - La Stampa