Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günün fıkrası

SON DAKİKA | #Fenerbahçe'den açıklama: Jose Sosa için kulübümüzün herhangi bir transfer girişimi yoktur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Para israfı mı ? Yahu şimdiki rotasyonda Selçuk'tan başka kim var yedek olabilecek ?Ona da aldığı para olsun davranışları olsun hep yok gözüyle bakılıyor. Söyler misin badou ya da fernando yu kim yedekleyecek.
Tolga ve gelirse Asamoah

abv asamoah

İlk yazdığım mesajı okusaydın görürdün zaten asamoah olmazsa diye başladım cümleye. Tolga ozaman yeterli olmayacak.

Mesaj Soldado'nun oynayıp oynamaması ile ilgili idi. Arkadaşalr isim vermeyeyim zira isim benzerliği de olabilir ama soyismi çok yaygın olmayan bir ad olduğundan şüphelendim. Buradaki mesajalrı da ilginçti.

Yargısız infaz olmasın diye isim vermiyorum. İnsanları durduk yere linç etmeye gerek yok.
İsim alabilir miyiz

Asamoah kilit transfer olabilir. Hem sol bek hem sol acik hem de merkez orta saha gibi 3 bölgeye tek bir adam ile alternatif yaratmis oluruz.

Niasse fb diyolar
Bu ligde çok iş yapardi benxe opsiyonla alsak ya

abv asamoah

asamoahta iyidir gibbs de iyidir
Yeterki striniclere düşülmesin..
Ligimizide EPL gibi düşünmeyelim yani ordan gelecek 27 yaşında bi adam herturlu is yapar.
Bazen abartıli yorumlar gördüğüm oluyor yok kono kötü olur, nasri kötü olur, nani kötü olur falan.. bunlar iyi oyuncular izlemek lazim sonra yorum yapmak lazim her zaman.

Ligimizin üstünde asamoah ta gibbsde
Tek şüphe ikisi içinde 'sakatlik' konusu

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dahi anlamındaki -de eki kadar kafana taş düşsün renktaş :(

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt