- 2 Nisan 2012
- 43.328
- 22.316
- 2.888
Olum bu Sinan'a acayip ifrit oldum. Allah'ın malı, defolup gitsin bir an evvel.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Welliton geldi.
Erene kalmayızz
Dursun Özbek: "Uçaklar inmeye başlayacak" ?
renktaş bu ne karamsarlık ya mükemmel futbol oynuyoruz asamoah gelecek eksiklerimizi biliyoruz dedi başkan üstüne basa basa elbet sol bek gelecek.. stoper de son günleri bekliyolar bu çok açık değilmi.. asamoah gelmek için baskı yapıyo , stoper için araştırmalar devam ediyo , welliton geldi gibi bişey zaten .. bizim o kadar ahlıcağın bi eksiğimiz yok kusura bakma.. geçen sene ile bu sene çok farklı geçen sene orta sahamız yoktu bi kere şimdi kumandan fernando var konuşmaya sızlanmaya gerek yok
Bir bekar insan Firenze'ye neden gitmek istemez. Güzel sehir inanilmaz hatunlar hatta Türkler bile sevilir. Orda top oynarsan kral olursun.başka bir sıkıntısı var bu herifin ama ne acaba?
katılıyorum ama asamoah gelirse en büyük avantajımız o olur sol açık olarak ardayı flan alırsak takım ileri değil 5 gömlek geri gider benden demesiTek eksik keşke forvet alternatifi olsa..
Doğru söylüyorsun eyvallah mutlaka olumlu anlamda bir fark var ama madem bu kadar takım yenilendi, okadar adam alındı vs yapmışken eksik takım yapmamamız lazım. Şu an sol bek, sol kanat ve stoper olmazsa olmaz. Biz yine 1-2 maç iyi oynadı diye linnese, garrye güvenirsek, 2 maç sakatlanmadı diye serdara güvenirsek başımıza çok ağrır benden demesi.
SON DAKIKA
Galatasaray - Sivasspor Macinin Biletleri tamamen tükendi.
Çünkü Almanya çok güzel bir şehir.Bir bekar insan Firenze'ye neden gitmek istemez. Güzel sehir inanilmaz hatunlar hatta Türkler bile sevilir. Orda top oynarsan kral olursun.
ama sinan mal iste almanyaya donmek istiyordur cahil sey.
had, göözünüz aydın asamoah masaya yumrugunu koymuş.bu mal juventus höwedes ve portolu perreiradan birini alacak.perreirayı ben 5-6 gün önce söyledim.asamoah biter haftasonu.
Özet alalimSerdar Ali Çelikler yardırmış yabancı sınırı konusunda. Merak eden Ntvspor izleyebilir.
Çok iyi sallıyolar sınır koymak isteyenlereÖzet alalim
Çok iyi argümanlarla iyi geçiriyor sınırı isteyenlere. Yabancı ülkede ki Türk oyuncuları sayıyıor. Türk futbolunda yerli olduğu için yapılan fiyasko transferleri sayıyor. Sercan, Tarık, Gökhan, Yiğit falan dedi. Şimdi TÜRK TD lere sallıyor. Tek bildikleri şey topçuları koşturmak diye.Özet alalim
Demek akilli adamlarda var.Çok iyi argümanlarla iyi geçiriyor sınırı isteyenlere. Yabancı ülkede ki Türk oyuncuları sayıyıor. Türk futbolunda yerli olduğu için yapılan fiyasko transferleri sayıyor. Sercan, Tarık, Gökhan, Yiğit falan dedi. Şimdi TÜRK TD lere sallıyor. Tek bildikleri şey topçuları koşturmak diye.
Almanyanin neresi guzel yaw tam bir bok magarasi.Çünkü Almanya çok güzel bir şehir.
Bence herife hiç ilgi yok.
Çok küçük takımlar istiyordur....menajeri de bir iki kulübü ismi ortaya açmak. Kulübünün prestiji Sinana geçsin diye....
Okul sınıfı ile gitmiştik Firenze ye..ben gitmemiştim
Dursun Özbek: "Uçaklar inmeye başlayacak" ������
Para ve huzur varsa heryer güzel.Almanyanin neresi guzel yaw tam bir bok magarasi.
domuz dassagi yiyen milletten ne olur.