Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olum bu Sinan'a acayip ifrit oldum. Allah'ın malı, defolup gitsin bir an evvel.

Welliton geldi.
Erene kalmayızz ;)

Dursun Özbek: "Uçaklar inmeye başlayacak" ?

Tek eksik keşke forvet alternatifi olsa..

renktaş bu ne karamsarlık ya mükemmel futbol oynuyoruz asamoah gelecek eksiklerimizi biliyoruz dedi başkan üstüne basa basa elbet sol bek gelecek.. stoper de son günleri bekliyolar bu çok açık değilmi.. asamoah gelmek için baskı yapıyo , stoper için araştırmalar devam ediyo , welliton geldi gibi bişey zaten .. bizim o kadar ahlıcağın bi eksiğimiz yok kusura bakma.. geçen sene ile bu sene çok farklı geçen sene orta sahamız yoktu bi kere şimdi kumandan fernando var konuşmaya sızlanmaya gerek yok

Doğru söylüyorsun eyvallah mutlaka olumlu anlamda bir fark var ama madem bu kadar takım yenilendi, okadar adam alındı vs yapmışken eksik takım yapmamamız lazım. Şu an sol bek, sol kanat ve stoper olmazsa olmaz. Biz yine 1-2 maç iyi oynadı diye linnese, garrye güvenirsek, 2 maç sakatlanmadı diye serdara güvenirsek başımıza çok ağrır benden demesi.

Tek eksik keşke forvet alternatifi olsa..

Doğru söylüyorsun eyvallah mutlaka olumlu anlamda bir fark var ama madem bu kadar takım yenilendi, okadar adam alındı vs yapmışken eksik takım yapmamamız lazım. Şu an sol bek, sol kanat ve stoper olmazsa olmaz. Biz yine 1-2 maç iyi oynadı diye linnese, garrye güvenirsek, 2 maç sakatlanmadı diye serdara güvenirsek başımıza çok ağrır benden demesi.
katılıyorum ama asamoah gelirse en büyük avantajımız o olur sol açık olarak ardayı flan alırsak takım ileri değil 5 gömlek geri gider benden demesi

Bir bekar insan Firenze'ye neden gitmek istemez. Güzel sehir inanilmaz hatunlar hatta Türkler bile sevilir. Orda top oynarsan kral olursun.

ama sinan mal iste almanyaya donmek istiyordur cahil sey.
Çünkü Almanya çok güzel bir şehir.

Bence herife hiç ilgi yok.
Çok küçük takımlar istiyordur....menajeri de bir iki kulübü ismi ortaya açmak. Kulübünün prestiji Sinana geçsin diye....

Okul sınıfı ile gitmiştik Firenze ye..ben gitmemiştim :D

Dursun Özbek: "Uçaklar inmeye başlayacak" ?

Galatasaray’ın Kwadwo Asamoah transferinde en büyük kozu futbolcunun kendisi… La Gazetta dello Sport’un haberine göre Spinazzola’yı kadrosuna katamayan Juventus bu nedenle Asamoah’ı bırakmak istemiyor ancak Ganalı futbolcu kararını çoktan verdi.
“TRANSFERİME İZİN VERİN”
Yeni sezonda sarı kırmızılı formayı giymek isteyen Asamoah transferine izin verilmesi konusunda kulübüne baskı yapıyor. Asamoah’ın bu ısrarı nedeniyle Juventus’un alternatif isimleri de gündemine aldığı konuşuluyor. İsmi geçen son futbolcu hem sağ bek hem de sol bek pozisyonlarında oynayabilen Porto’lu Ricardo Pereira.

had, göözünüz aydın asamoah masaya yumrugunu koymuş.bu mal juventus höwedes ve portolu perreiradan birini alacak.perreirayı ben 5-6 gün önce söyledim.asamoah biter haftasonu.

Serdar Ali Çelikler yardırmış yabancı sınırı konusunda. Merak eden Ntvspor izleyebilir.

Çok iyi argümanlarla iyi geçiriyor sınırı isteyenlere. Yabancı ülkede ki Türk oyuncuları sayıyıor. Türk futbolunda yerli olduğu için yapılan fiyasko transferleri sayıyor. Sercan, Tarık, Gökhan, Yiğit falan dedi. Şimdi TÜRK TD lere sallıyor. Tek bildikleri şey topçuları koşturmak diye.

Çok iyi argümanlarla iyi geçiriyor sınırı isteyenlere. Yabancı ülkede ki Türk oyuncuları sayıyıor. Türk futbolunda yerli olduğu için yapılan fiyasko transferleri sayıyor. Sercan, Tarık, Gökhan, Yiğit falan dedi. Şimdi TÜRK TD lere sallıyor. Tek bildikleri şey topçuları koşturmak diye.
Demek akilli adamlarda var.
Ben sinir gelecegini sanmiyorum, yayinci kurulus hayatta müsade etmez.

Çünkü Almanya çok güzel bir şehir.

Bence herife hiç ilgi yok.
Çok küçük takımlar istiyordur....menajeri de bir iki kulübü ismi ortaya açmak. Kulübünün prestiji Sinana geçsin diye....

Okul sınıfı ile gitmiştik Firenze ye..ben gitmemiştim :D

Dursun Özbek: "Uçaklar inmeye başlayacak" ������
Almanyanin neresi guzel yaw tam bir bok magarasi.

domuz dassagi yiyen milletten ne olur.

Sivasspor; Fernando Reges, Badou Ndiaye ve Tolga Cigerci'yi durdurmak için 5'li bir orta saha ile Galatasaray'ın karşısına çıkacak. (A Spor)

Bayadir yazamadim yine. Tatil bitti, imkan bukdum yine.

Son 2 haftada izledigim Galatasaray, uzun yillardir izledigim en ezici takimdi acikcasi.

Bu presi bu derece 96-00 döneminde yaptik mi, ondan da emin degilim. Cünkü sahanin her bölgesinde deli gibi basiyoruz.

Umarim 2 haftalik bir yanilgi degildir ve bu oyun sezon boyunca geliserek devam eder. Inanilmaz zevk aldim maclardan.

Asamoah mutlaka gelmeli cünkü bu savasan takima cuk oturacak bir adam olacaktir.

Arda Turan bu takima su anda asla gelmemeli. Gercekten bu kimyayi bozabilir tavriyla. Genc bir scout transferine raziyim.

Ayrica stoper bölgesi hafife aliniyor gibime geiyor. Ben yeterli bulmuyorum su anda bile. Hele Maicon´a birsey olursa yanariz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt