Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tudoru sevmem amaaa Tudor delikanli gibi , adam gibi , ASLAN gibi dik durup dayak yedi, herseyi cevapladi . Peki bu Aykut Pussysi ( turkce yakin kelime ne oluyor? Ötlek mi? ) kacti . Yok abi Turkler cok kollaniyor, ondan bir bok olmuyor bizden

benim merak ettigim biz gercekten vida icin teklif yaptıkmı ?

cünkü tinerciler 1-2 milyondan fazla veremezler

Düşüncem denayer bekleniyor son gün olursa bu sefer kiralık + opsiyonlu city bize gönderecektir gelirse de denayer'ın arzusu sayesinde olur hatta vidadan çok daha iyi transfer olur maicon - vida çok ağır olur ama maicon - denayer çok daha iyi olur denayer hatta hızıyla kademelere çok daha rahat girer

igor_tudor_galatasaray_in_su_anki_tablosu_bu_h17657_2905a.jpg

Kral

Asmaoah ve Jovetic gelsin.

Dursun Özbek: "Uçaklar inmeye başlayacak" ?

Östersund'la 1-1 berabere kalan ilk 11'e baktim da simdi o kadrodan Ahmet, Carole, Yasin, Selcuk ve Sinan yok ve futbol oynuyoruz.

Cenk Ergün ne yapip edip 1 sol bek ve 1 stoper almali. Serdar Aziz ve Martin Linnes'den daha iyi oyuncular bulmak zor olmasa gerek.

Bunlar simdiki kadroda bile idare ediyorsa alacagimiz kaliteli oyuncular cuk diye oturur. Elinde oyuncu yoksa care transferdir.

Bu seneki Fener bizim gecen yil Nazif yarim akillisiyla yaptigimiz gibi transferler yapti. Sayi olarak fazla ama kalite olarak cok vasat adamlar aldilar.

Galatasaray formasini tasimaya layik olan oyuncular sahada olunca hemen seviye farki belli oldu.

Howedes sağ da oynayacak De sciglio sol alternatifi olacak zaten höwedes orası için alınmıyor :D

Sciglio 2 tarafı birden benzer kalitede oynayan nadir adamlardan ama Juve gibi bir takım bek pozisyonunu 3 adamla geçmeyecektir Howedes stoper olarak alınıyor diye tahmin ediyorum işin iyi tarafı isimleri ciddi ciddi Pereira ile geçiyor,Juve için bonservis derdi yok bir şekilde alırlar istedikleri adamı

Jovetic'e gerek yok Asamoah gelsin bi de fazla maliyeti olmayan alternatif hızlı,teknik bi forvet alsınlar+denayer'i kiralasınlar tamamdır

Joveticle ilgilensek ne diye Wellitona Sinanın gidişini bekle desinler ki

Sciglio 2 tarafı birden benzer kalitede oynayan nadir adamlardan ama Juve gibi bir takım bek pozisyonunu 3 adamla geçmeyecektir Howedes stoper olarak alınıyor diye tahmin ediyorum işin iyi tarafı isimleri ciddi ciddi Pereira ile geçiyor,Juve için bonservis derdi yok bir şekilde alırlar istedikleri adamı

Höwedes, Lichtsteiner, Mattia De Sciglio, Alex sandro bence gayet yeter 4 tane bek oyuncuları olur höwedes stoper gibi gözükse de kimse kalmazsa sağ da oynar oynamışlığı var

Fiko Almanya deplasmanına seyirci yeri istemeyeceğiz çünkü o riske girmek istemiyoruz demiş. Tabii kendi de biliyor Almancıların mal olduğunu :D

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Juventus bence 6 Bek tutmak istiyor kadro da.

Dursun Özbek: "Uçaklar inmeye başlayacak" ??????

Howedesi Alman Milli takımından bek sanıyordum yaw adam Schalkede bek oynamamış pek :(.Juventusun hedefi büyük sonuçta alternatifli kadro istemek hakları umarım bir bek daha alırlarda Asamoahı bize yollarlar Asamoah 4'lü savunmanın adamı tam olarak değil İtalya için ama burada o mevkide ligin içinden geçer.

Östersund'la 1-1 berabere kalan ilk 11'e baktim da simdi o kadrodan Ahmet, Carole, Yasin, Selcuk ve Sinan yok ve futbol oynuyoruz.

Cenk Ergün ne yapip edip 1 sol bek ve 1 stoper almali. Serdar Aziz ve Martin Linnes'den daha iyi oyuncular bulmak zor olmasa gerek.

Bunlar simdiki kadroda bile idare ediyorsa alacagimiz kaliteli oyuncular cuk diye oturur. Elinde oyuncu yoksa care transferdir.

Bu seneki Fener bizim gecen yil Nazif yarim akillisiyla yaptigimiz gibi transferler yapti. Sayi olarak fazla ama kalite olarak cok vasat adamlar aldilar.

Galatasaray formasini tasimaya layik olan oyuncular sahada olunca hemen seviye farki belli oldu.

yanliz yarin puan kaybedersek millet cildirir yine cunku ostersunds takimi oynadimiz osmanli ve kayseridende iyidi

Düşüncem denayer bekleniyor son gün olursa bu sefer kiralık + opsiyonlu city bize gönderecektir gelirse de denayer'ın arzusu sayesinde olur hatta vidadan çok daha iyi transfer olur maicon - vida çok ağır olur ama maicon - denayer çok daha iyi olur denayer hatta hızıyla kademelere çok daha rahat girer

ben vidayı milli takımda görüp begenmistim ama 1-2 milyon bonservisi bırakmaz bence kiev
sahsen isterim ama eminde degilim,neden misal baska talibi yok avrupadan

denayer hızlı ve teknik ama cok yanlıs takıma gitti ve level atlayamadı o yüzden yatırama degermi emin degilim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt