Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Asamoahyı bir an evvel bitirsek iyi olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanlarında bir adam var sessiz sessiz konuşmaya başladılar etrafı kesiyorlar isgillendiler benden galiba. Adam sen ne yaptin diye sordu yarin biseyler bişeyler dedi orayi anlamadım Türkçesi çok iyi değil Sinan in
Beyler Serdar da geldi la. Gomis falan gelir mi acaba bir çay daha içeyim burada
LG-H815 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Koray Serdarla konuşuyor gol attıkça kralsın bişeyler dedi anlamadım heo etrafı kesiyolar konuşurkenDostum orda kal sen bence. Ama Sinana git de, Koraya ise güveniyoruz diyerek motive et lütfen.
haftaya takıma katılırAsamoah milli arada Galatasaray kampına katılsa çok iyi olurdu
Millet hibrit çim getiriyor. Bu kadar yatırım yaptık zeminede bir çözüm bulmalılar. Bu takım daha iyi zeminde daha iyi top oynar. MİLLİ arada yetişmez ama devre arasında halletmelilerAllah aşkına şu sahanın zeminine çözüm bulsunlar adamlar 3 kerede top kontrol ediyorlar yahu.
SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beyler Serdar da geldi la. Gomis falan gelir mi acaba bir çay daha içeyim burada
Koray Serdarla konuşuyor gol attıkça kralsın bişeyler dedi anlamadım heo etrafı kesiyolar konuşurken
O laf yalnız çok yere çekilecek bir laf. Çekememezlik seziyorumKoray Serdarla konuşuyor gol attıkça kralsın bişeyler dedi anlamadım heo etrafı kesiyolar konuşurken
Bişeyi elestiriyorlar anladığım kadarıyla. Ula bu yerlilerde fitne fesat zirve yemin ederim
Bu gün cenk ergün dedi mi gene ?süpriz oyuncu kim ya,jovetic oaliblir mi