Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YouTube

kardes bunlar deli dana gibi topa saldiriyor. Ben boyle sey goredim.. fatih terim donemlerinde bile boyle baski gormedim.. :D

Son düzenleme:
Sözlük de "kronik sakatlik" kelimesinin karsiligi Vermaelen olabilir. Bu adam kadar kronik sakat bir futbolcu yoktur.

Dunku macta daha dengeli oynadik ve 60'tan sonra da oyundan dusmedik.
2. ve 3. goller 60'tan sonra geldi ve 2 kati da pozisyon bulduk 60'tan sonra.
Ndiaye ve Fernando'nun sezon basi kondusyon yuklemesini de takimla birlikte almadigini unutmayin. Daha iyi olacaklar.

Kaya genelde objektif olmaya calisir da burada agir sacmalamis. Alp Pehlivan cok dogru konusmus, o adam da cok mutevazi ve iyi bir yorumcu bence

devamında toparlıyor knk. ligin en iyi top oynayan takımı falan dedi, lakin eksik. Arda olayına da onay vermedi, 10 gol atan bir takım hücuma oyuncu bakmaz artık. sağlam bir stoper lazım dedi

avrupada son 5 gün transfer dönemi için ayrıca Josef haberi patates çalışma izni alamaz

[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
ativan - 26.08.2017 16:41[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]Bu sene GS şampiyon olurrsa Aykut 4 senede 3 defa GS şampiyonluğu gorecek

Adam yüzde 75 oranla efsane

Azo da 20 senede 10 GS şampiyonluğu ile efsane olacak
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Basinin bizim oyunumuzu karalamasi çok güzel ben bu kadar göklere çıkartanlar oldumu üzülüyordum boylesi daha iyi ve güzel.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takim icin oynayan oyunculardan kurulu ve cok iyi oynayan bir takima Arda'nin getirilmesi bir cuval inciri berbat etmek, kendi ayagina sikmak olur.

Asamoah in yanindaki kim acaba?
eea2da7cc31dc1c8a82aa043b5859e4f.jpg

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vermaeleen rezil bir durumda. Sakatlik gecmisi felaket, senelerdir futbol oynamiyor.

Adebayor da bu durumdaydi. Ama almaya deger bir risk degil Vermaeleen.

Daha çok ndaiye
Biraz ağır geldi gibi büyük takım ona

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ndiaye 'ye çok yük biniyor gerçekten pas oyununa katılması isteniyor-sürekli önlü arkalı koş deniyor-takımı ileri kaldır deniyo-sürekli ceza sahası civarına gelip ataklara destek ol-gel orta sahada rakibe hayvan gibi bas-gel defans yap

Hani hepsini de iyi kötü yapıyor ama belli süreler oyundan kopuyor konsantrasyon eksikliği maçtan kopukluk taa osmanlı zamanında da vardı Galatasaray 'a gelmesiye alakalı değil o reis

Tudor 'un artık ne yapıp ne edip Belhanda-Badou ikilisini sürekli oyunun içinde tutması lazım ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt