- 29 Temmuz 2011
- 17.420
- 8.901
- 1.588
Doğal seleksiyon işte boşverin, emniyet kemerini lüzumsuz gören adam yaşamasa da olur bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kemer takili iken kaza ve takili degilken kaza yapmak arasinda daglar kadar fark var. Bunu kavrayamayan adama zaten ehliyet mehliyet vermeyeceksin.
Ciddiyim kemer takmayan adamin trafikte isi yoktur. Daha emniyet kemerinin anlamini anlamayan adam trafik kurallarinin anlamini da anlamaz ve bunlara uymaz da.
Ya en komigi de ne biliyor musun, yeni arabalarda artik emniyet kemeri icin sesli uyari var ya, o uyari gelmesin diye kemeri koltugun üstünden takip öyle koltuga oturan adamlar. Allah akil fikir versin diyorum, böyle beyinsizlik olamaz.
otomatik sanzimanli bir arac kullaniyorsaniz suna iyi dikkat edin
eger cok uzun süre beklemek zorunda kalirsaniz mesela bir lambada veya baska bir yerde(1-2dk ve daha fazla)
vitesi cok fazla dde birakmayin ve pye alin yoksa cok isinip asinma yapabiliyor
bosa almayin yani nye direk pye alin cok daha saglikli
Adam yaya geçiş yerinden geçmeye çalıştığında yol onunmuş gibi kornayı basıyor ağzına. Tam bir özürlüler ülkesi maalesef
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Doğal seleksiyon işte boşverin, emniyet kemerini lüzumsuz gören adam yaşamasa da olur bence.
o sistem cok güzel bir seyBu sorunu start stop sistemi ile çözdüler ama daha eski modellerde haklısın.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yaa bunuda Erdogan a mal ediyorsunuz ya helal olsun vallaErdoğan gibi adamların bu ülkenin başında olduğu sürece halk daha da cahilleşir
Eğitim şart

o sistem cok güzel bir sey
ama her aracta sorunsuz sekilde calismiyor
mesela ben gecen sene bir tane kadjar kiralamistim istanbuldan
yokuslarda motoru calistirmak isterken bazen arkaya kaciyordu
passatlarda autohold var yokuslarda tutuyor arabayi
dikkatli olmak lazim cok cabuk kaza yaparsin yoksa
Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk
Valla burası Türkiye maalesef. Ya o taraftansın ya da değilsin bunun ailenle filan alakası yok yetişkinler için söylüyorum. İlginç şekilde toplum birbirinden çok ayrı sanki başka kültürde yetişmiş, başka okullarda eğitim almış gibi. Dediğin gibi toplumun bir kesiminde bunu yapsan "ya olm ne korkaksın, güvenmiyon mu bana, çocuk musun ne takıcan yaa" diyalogları yaşanır ya da normal olanı onu takmanı rica eder. Çocuklar için maalesef yapacak bir şey yok işte keşke üremeseler diyebiliyorum sadece.Yalniz böylece kurunun yaninda yas da yaniyor maalesef cünkü cocuklar bunlari örnek aliyor ilk gördügü andan itibaren ve olusan bir kaza durumunda cocuklarin da can kaybi ihtimali yükseliyor.
Olan sucsuz cocuklara oluyor.

Emniyet kemeri için demiyorum ülkenin cahil kalmasına üzülüyorumYaa bunuda Erdogan a mal ediyorsunuz ya helal olsun valla
Kural belli, o kemer orada laf Olsun diye yok. Erdoganmi diyor takmayin diye :s
SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Abi yeminle not ediyorum bunları daha aracı alalı 20 gün oldu. Faydalı bilgiden zarar gelmez.ve bir tane daha dizel tavsiyesinde bulunayim size
motorun yagi tam isinmadan fazla zorlamayin araci yani cok abanmayin gaza
ben mesela ilk 10 kilometreyi cok sakin gecerim yani deviri 2000nin üstüne fazla cikartmam
cogu arabada zaten termostat vardir o 90 dereceye gelince istediginiz gibi kullanabilirsiniz arabayi
aslinda benzinli araclarda da dikkat etmek lazim buna ama dizel cok daha hassas
ve bir tane daha dizel tavsiyesinde bulunayim size
motorun yagi tam isinmadan fazla zorlamayin araci yani cok abanmayin gaza
ben mesela ilk 10 kilometreyi cok sakin gecerim yani deviri 2000nin üstüne fazla cikartmam
cogu arabada zaten termostat vardir o 90 dereceye gelince istediginiz gibi kullanabilirsiniz arabayi
aslinda benzinli araclarda da dikkat etmek lazim buna ama dizel cok daha hassas