Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haberlere göre Fenerbahçe'nin son 1 yılda reddettiği teklifler

€15M Fernandao
€11M Josef
€8M Neustadter hahahaha

abv asamoah

garryi geçen sene en cok destekleyenlerdendim,kafasızın teki.bunu yeni anladım.sadece rotasyon oyuncusu olur ondan.feghouli varken 3 katı iyi oluruz hücumda ama garrynin pok ettiği pozisyonlar taraftarda heycan yaratıyo belli ki.

Bu kim kimin yerine oynar işine fazla takıyorsunuz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Younes Belhanda: "Çalışıyorum ve çalışmaya devam edeceğim. Daha da iyi olacağım."

abv asamoah

Tolga Ciğerci:"Açık konuşmak gerekirse özgüvenimi kazandım. Şut çekerken dahi daha cesur davranıp, büyük bir özgüvenle toplara vuruyorum."

abv asamoah

Ayrıca Gomis'in Galatasaray'a geldiğinde %11 olan yağ oranının yaptığı çalışmalar sonrasında %8'e kadar gerilediğini de gözlemledi. (Vatan)

3.5kg vermiş

abv asamoah

öyle de garry de şu anda kötü değil kazanan takımı bozmak sıkıntı değil mi :)
Garry'i şahsen ben zerre beğenmiyorum. Mücadele etmesini takdir ediyorum ama onun haricinde hücumda resmen bütün topları eziyor. Hız var başka bir şey yok. Adam eksiltme yeteneği resmen 10 üzerinden 1. Bak abartmıyorum. Tolga bile bu adamdan daha iyi dribbling konusunda. Yasin'e filan bencil, mal, artis diyoruz ya; biraz kafa olsa bu adamda Garry'i çok rahat kesmişti. Adamı pazara yollayıp sonra bencil bir şekilde şut attığı pozisyon var ya, Garry 20 defa denese yapamaz onu. Yasin yetenek anlamında Garry'den en az 3 kat daha iyi topçu. Ha beyni yok, bencil, mal, onlar ayrı konu. Ben Yasin oynasın demiyorum. Bu kafayla zarar verir sadece. Ama demek istediğim nokta bu Garry çok ama çok boş bir topçu. Zerre yetenek yok. Millet bu adamları 300-500K'ya buluyor biz 3.5M verdik.

Bence bu adamdan yedek bile olmaz. Allahını seversen geriye düşsen ve oyun sıkışsa, Garry mi açar kilidi Yasin mi?

Bakın Yasin'i övmek için demiyorum ama ne kadar sövsek de rotasyon ve yedek için elimizdeki en iyi kanat olduğu gerçeğini değiştirmiyor bu.

Son düzenleme:
Juveye dönmek istediğini belirtmisss birak atalantaa
bed79ed898636f61ee34e695fbf00298.jpg

abv asamoah

Garry'i şahsen ben zerre beğenmiyorum. Mücadele etmesini takdir ediyorum ama onun haricinde hücumda resmen bütün topları eziyor. Hız var başka bir şey yok. Adam eksiltme yeteneği resmen 10 üzerinden 1. Bak abartmıyorum. Tolga bile bu adamdan daha iyi dribbling konusunda. Yasin'e filan bencil, mal, artis diyoruz ya; biraz kafa olsa bu adamda Garry'i çok rahat kesmişti. Adamı pazara yollayıp sonra bencil bir şekilde şut attığı pozisyon var ya, Garry 20 defa denese yapamaz onu. Yasin yetenek anlamında Garry'den en az 3 kat daha iyi topçu. Ha beyni yok, bencil, mal, onlar ayrı konu. Ben Yasin oynasın demiyorum. Elimizdeki malzeme buydu şimdiye kadar. Ama demek istediğim nokta bu Garry çok ama çok boş bir topçu. Zerre yetenek yok. Millet bu adamları 300-500K'ya buluyor bşz 3.5M verdik.

Bence bu adamdan yedek bile olmaz. Allahını seversen geriye düşsen ve oyun sıkışsa, Garry mi açar kilidi Yasin mi?

Bakın Yasin'i övmek için demiyorum ama ne kadar sövsek de rotasyon ve yedek için elimizdeki en iyi kanat olduğu gerçeğini değiştirmiyor bu.

Hayatımda Yasin kadar bencil insan görmedim son 2 pozisyonda da onayladı zaten o bencil davrandıkca hiç bir zaman tribünlerle yıldızı barışmaz 1 maç alkışlanır 3 maç yuhlanır

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt