Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
öyle de garry de şu anda kötü değil kazanan takımı bozmak sıkıntı değil mi![]()
Su anda Garry gibi görünüyor ama ben Feghoulinin hemen ilk on bire girecegini sanmiyorum.Feghouli geldiğinde peki kimi kesicek kadrodan ?
Insallah, ihtiyacimiz var.Younes Belhanda: "Çalışıyorum ve çalışmaya devam edeceğim. Daha da iyi olacağım."
abv asamoah
Gary Rodriges, kendisine pas atmayan Yasin'e 'Son of a b*tch' demiş.
GalatasaraydanSonDK sur Twitter : "Gary Rodriges, kendisine pas atmayan Yasin'e 'Son of a bitch' demiş."
Ciddimi la buD
abv asamoah
Garry'i şahsen ben zerre beğenmiyorum. Mücadele etmesini takdir ediyorum ama onun haricinde hücumda resmen bütün topları eziyor. Hız var başka bir şey yok. Adam eksiltme yeteneği resmen 10 üzerinden 1. Bak abartmıyorum. Tolga bile bu adamdan daha iyi dribbling konusunda. Yasin'e filan bencil, mal, artis diyoruz ya; biraz kafa olsa bu adamda Garry'i çok rahat kesmişti. Adamı pazara yollayıp sonra bencil bir şekilde şut attığı pozisyon var ya, Garry 20 defa denese yapamaz onu. Yasin yetenek anlamında Garry'den en az 3 kat daha iyi topçu. Ha beyni yok, bencil, mal, onlar ayrı konu. Ben Yasin oynasın demiyorum. Bu kafayla zarar verir sadece. Ama demek istediğim nokta bu Garry çok ama çok boş bir topçu. Zerre yetenek yok. Millet bu adamları 300-500K'ya buluyor biz 3.5M verdik.öyle de garry de şu anda kötü değil kazanan takımı bozmak sıkıntı değil mi![]()
BaydıSON DAKİKA | Spinazzola: Atalanta her zaman kalbimde olacak ama hayalim Juventus'ta oynamak.
Asamoah, Galatasaray'a biraz daha yaklaştı. https://twitter.com/CimbomHaberTR/status/902096288744968192/photo/1
Instadan paylasmis spinazzola vayy
abv asamoah
Garry'i şahsen ben zerre beğenmiyorum. Mücadele etmesini takdir ediyorum ama onun haricinde hücumda resmen bütün topları eziyor. Hız var başka bir şey yok. Adam eksiltme yeteneği resmen 10 üzerinden 1. Bak abartmıyorum. Tolga bile bu adamdan daha iyi dribbling konusunda. Yasin'e filan bencil, mal, artis diyoruz ya; biraz kafa olsa bu adamda Garry'i çok rahat kesmişti. Adamı pazara yollayıp sonra bencil bir şekilde şut attığı pozisyon var ya, Garry 20 defa denese yapamaz onu. Yasin yetenek anlamında Garry'den en az 3 kat daha iyi topçu. Ha beyni yok, bencil, mal, onlar ayrı konu. Ben Yasin oynasın demiyorum. Elimizdeki malzeme buydu şimdiye kadar. Ama demek istediğim nokta bu Garry çok ama çok boş bir topçu. Zerre yetenek yok. Millet bu adamları 300-500K'ya buluyor bşz 3.5M verdik.
Bence bu adamdan yedek bile olmaz. Allahını seversen geriye düşsen ve oyun sıkışsa, Garry mi açar kilidi Yasin mi?
Bakın Yasin'i övmek için demiyorum ama ne kadar sövsek de rotasyon ve yedek için elimizdeki en iyi kanat olduğu gerçeğini değiştirmiyor bu.
Tabi sözlesme sebebi ile oyuncu kendi basina bisey yapamaz ama bu olayi tekrar kizistirabilir.SON DAKİKA | Spinazzola: Atalanta her zaman kalbimde olacak ama hayalim Juventus'ta oynamak.
Asamoah, Galatasaray'a biraz daha yaklaştı. https://twitter.com/CimbomHaberTR/status/902096288744968192/photo/1
Instadan paylasmis spinazzola vayy
abv asamoah
bencil olmasa sol kanatta ise yarardi ama iste bencil malin teki.Hala yasin diyen var hakaten başka bir spor dalı bulun kendinize..