Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en az 2 oyuncu dendi..asamoah+denayer gelecek gibi.bi de sol önde ve forvette oynayan biri ile ilgiliymişiz gamaspora göre.kim var öyle ? vitinhodan başka bişey gelmiyo aklıma...

Sürpriz isim imbula olmasın :)
Tekrar bir girişim olabilir mi acaba, oynatilmiyor yinr

abv asamoah

Bisey diyecem Lucenin Shaktarda top toplayicilari bile brezilyali degilmiydi?

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Barcelona offered Liverpool 150M + Arda Turan for Coutinho.
Liverpool refused as they only want 150M.

:D :D ulan ardaaa

abv asamoah

Dursun birde satılacak oyuncu var heran olabilir gibi birşey demişti bonservisleri hesaplıyordu herhalde sinan dı iptal oldu.

:)
d8aa5e8187b9e8e9497ef693473d3f0d.jpg

abv asamoah

renktaşlar var mı bi gelişme gündemden uzak kaldım bugün geldi mi asamoaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Yine mi bu sınır muhabbeti? Yapamıyorsan bırak git kardeşim, biz sen kolay adam seçesin diye tüm sene boyunca çöpleri izlemek zorunda mıyız? Tövbe tövbe

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

buyuk kentlerde cocuklar disari cikip oynayacak yer bulmazken, mahellede futbol nasil oynasin. sucu disarda degil icerde arasinlar.
bu ulkenin cocuklarina spor yapabilecegi tesisleri yapin, sonra zirvalayin

Cok önemli olaya parmak basdin...Ankara istanbul antalya da bi tane bile halk a acik futbol sahsi yada beton üstü iki kale görmedim...Almanya (Berlin ) de her 500m bi futbol sahsi var basket yine öyle .... türkiyede futbol hastasi bir ülke olarak kendini kandiriyo ya da cami ve yol yapmakla ...ama halk a hizmet yada spor imkanlari sifir a yakin

Ben Lucescu'nun yabancı sınırı gelsin falan diyeceğimi sanmıyorum. Diyorsa da başkaları söyletiyor. Bir nevi artık kendi de farkında kariyerinin sonuna geldiğinden son voleyi vuracak aklınca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt