Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu milli takımı değil. Bu milli takımın değil önceliği kalbimizde yeri yok. Buyursun oynasınlar istedikleri gibi Arda Burak primci ADAMMM tayfası.
Tuzel kisiliklere bu sekilde konusma dostum git milli takimi sanli bayragimizi bu hale getirenlere sov adam gelmis resmen banane milli takimdan fransa tutuyorum diyor. Umarim dunya kupasinda fransa cikar gruptada koyar geceriz.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sanane birader istersem Yunanistanı tutarım.

Kafatascı mısın?

1. Galatasaray
2. Fransa

Nokta.

kwadwo gelecek dertler bitecek.

Merhabalar duyum var mı?
Fransa ne ya? Sömürgeci şerefsiz bir ulkeyi tutuyorsan sende sıkıntı var. Git irlanda falan de bari.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray Turk milli takiminin en onemli parcasi Turk milli takimi olmadan Galatasaray olmaz.

Nasıl olmaz?
Asıl kulüpler olmazsa milli takım olmaz.
Olurda bilmem San Marino seviyesinde olur ancak.
Şirketleşmiş kulüpleri milli takım başarısı için yok edemezsin.
Milli takımı düşünüyor isen alt yapıya gençlere eğitimi niye düzenlemiyorlar o milli takım sevdalarına sorman gerekir.
Galatasaray şirketi zarar etmemek için full yabancıyla da oynaya bilmeli gerekiyor ise.

Milli takım Galatasaray ımın önünde değildir.

Galatasaray maçlarını beklerken heyecanlanıyorum. Milli maçları beklerken zerre heyecanım yok.

En son 2002 dünya kupasında gözlerimin altını kırmızı Beyaz boyayıp sokakta koşuyordum. O gunlerdem2nu günlere çok şey değişti. Brezilya mili takımını izlerim ama milli takımı izlemeye sabrım dayanmıyor

kwadwo gelecek dertler bitecek. ?

Merhabalar duyum var mı? ?❤

sa
DIaHGm7WsAA7O2O.jpg

Milli takımdaki oyuncular para derdine düşsün para için her türlü şerefsizliği yapsınlar sonra biz de onları destekleyelim hadi ya.

Bunca usülsüzlüğün döndüğü ortamda insanları aptal yerine koyuyorlar .

vatan millet sevgisiyle milli takima olan destegi bir tutmak cok yanlis, vatani sevmek başka milli takimi desteklemek başka. Çok cok baska seyler duygusal bakmamak lazim bu tip bi olaya bence

abv asamoah

Sen ne diyosun birader sasirdinmi Türkiye herseyden once gelir yemisim Galatasaray'i milli takim varken git fransa forumlarina gir o zaman.

Milliyetçilik kasıyor arkadaş aklınca. Bu futbol, bir oyun. Kimse milli takımı tutmak zorunda değil. Her turnuvada şampiyon olsa nolur Türkiye. Kulüp başarısı yoksa ülke futbolu bitiktir.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fransizca yunanca yaz o zaman memleketin belli degil daha.

Sana hesap mı soracağım hangi takımı tutacağım diye?

Ne kadar eğitimsiz bir insan olduğunu anlatmama gerek yok. Kendini geliştirdiğinde anlarsın. Şuan kafan beni anlayacak dolulukta değil
bu milli takimi desteklemem icin o formayi manevi anlamda hakeden topcular lazim...
Oda yok. formayi cikarip oynasinlar bu kadrodaki kisiler işte o zaman millli takimi desteklerim

abv asamoah

kwadwo gelecek dertler bitecek. ?

Merhabalar duyum var mı? ?❤

Tuzel kisiliklere bu sekilde konusma dostum git milli takimi sanli bayragimizi bu hale getirenlere sov adam gelmis resmen banane milli takimdan fransa tutuyorum diyor. Umarim dunya kupasinda fransa cikar gruptada koyar geceriz.

Milli maç olduğunda yine izliyorum heyecanlanıyorum ama Milli Takım'ın içini boşalttı menfaatçi oyuncu kadrosu.

Şahsi düşüncem futbol profesyonel bir oyun. Biz biraz duygusal bakıyoruz belki de.

yarın milli takimlarimiz bir zafer alsa sevinirim ama kaybetse üzülmem ugruna uzulecegim tek takim Galatasaray benim bundan da memnunum

abv asamoah

Ne alaka ?ozaman yabanci siniri gelsin?! Eger 80m ülkede yerli oyuncu yetismiyorsa Bunun sucu ülkeyi yönetenlerin !!! Almanya belcika Nasil Reform yapti ise bizimkiler de yapabilir di....onlarin becerisizlikerlini Galatasarayima niye mal olsun

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yabanci siniriyla bu konunun ne alakasi var ? kulup takiminda tamami yabanci olsun Turk oyuncu yetistiremiyosa bu ulkenin futbol kamuoyu zaten yapacak birsey yok. Ama ben Turkum diyen ve Turkce konusan kimse banane milli takimdan diyemez dersede Turk degildir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt