Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ddafcf3169f358bc596828b52a7cff12.jpg

Milli takimi neden desteklemiyoruz? Işte

abv asamoah

Milli takımdaki oyuncular para derdine düşsün para için her türlü şerefsizliği yapsınlar sonra biz de onları destekleyelim hadi ya.

Bunca usülsüzlüğün döndüğü ortamda insanları aptal yerine koyuyorlar .
Varsa gordugun bildigin usulsuzlukler verirsin mahkemeye suclular cezalandirilir. Milli takimi desteklememek ne demek 11 futbolcunun tamami serefsiz haysiyetsiz olsa bile o forma arma bayragi desteklemiyosan sende var problem.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Feghouli'nin takımla çalışmalara başlaması iyi haber.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öff konunun içine ettiniz ya. Milli takımı konuşmak isteyen gitsin milli takım formuna. Gelmişsiniz burada para için totosunu satacak adamların propagandasını yapıyorsunuz. Açık ve net olarak söylüyorum ki milli takım elense ve turnuvaya gidemese umrumda bile olmaz mevcut yönetim ve futbolcu kadrosuyla. Oyna devam. Biz Asamoah'ı konuşacağız, burası transfer nöbeti

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sana hesap mı soracağım hangi takımı tutacağım diye?

Ne kadar eğitimsiz bir insan olduğunu anlatmama gerek yok. Kendini geliştirdiğinde anlarsın. Şuan kafan beni anlayacak dolulukta değil

kwadwo gelecek dertler bitecek. ?

Merhabalar duyum var mı? ?❤
Cok merak ettim kardes nerden anladin egitimsiz oldugumu Allah icin soyle.

Bide senin zeka seviyeni merak ettim yetismem icin citlatirmisin hangi seviyedesin.

Ben tam kadro Turk oynasin Galatasarayda demedim dikkatli okuduysan yabanci kuralina karsiyim bende iyi olan kulup takiminda oynasin. Itiraz ettigim nokta benim milli takimla isim olmaz ne olursa olsun zihniyeti. 2 tane kendini bilmezin yuzunden milli takimimi birakicaz basbakan kotu diye ulkeyimi terk edelim.

Anladım. Bende destekliyorum ay yıldızlı formayı ne olursa olsun tabiki ama başkası farklı düşünüyor ise saygı duymak gerekir bence. Zorla sevdiremezsin maalesef.
Kendine göre doğru fikirlerinden dolayı milli takıma sırt çevirmiştir bilemem artık.
Milli takımımızı milli duygularla ile eş olarak görmüyor olabilir senin benim gibi.

Feghouli, takımla birlikte çalışmalara başladı. (NTV Spor)

diss to nasri

abv asamoah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt