Gökhan Karaman
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 18.586
- 5.177
- 2.493
O da bizdeCOMAAANNNN <3
BIR GOMIS EKSIK HE
abv asamoah
Galatasaray %10 fransa diyebiliriz
Nw büyük mutluluk
kwadwo gelecek dertler bitecek. ?
Merhabalar duyum var mı? ?❤
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O da bizdeCOMAAANNNN <3
BIR GOMIS EKSIK HE
abv asamoah
tank egzozuna tişört sokan sendin demkki gökhan kardeş.Ben ciddiye almıyorum bu arkadaşı.
Kendisi darbe gecesi fosur fosur uyurken ben sokaktaydım.
Ayrıca unutmadan fransa milli takımı mükemmel.
kwadwo gelecek dertler bitecek. ������
Merhabalar duyum var mı? ������❤
Hakkınızı helal edin diyor
sen boşver bunları kardeş. bunların hepsi vatan haini rteci.
Seçme o zaman u21 den adam al
Banane arkadaş ben Galatasaraylıyım türk milli takımını tutmuyorum
2. Takımım da fransa milli takımı
Varsa gordugun bildigin usulsuzlukler verirsin mahkemeye suclular cezalandirilir. Milli takimi desteklememek ne demek 11 futbolcunun tamami serefsiz haysiyetsiz olsa bile o forma arma bayragi desteklemiyosan sende var problem.Milli takımdaki oyuncular para derdine düşsün para için her türlü şerefsizliği yapsınlar sonra biz de onları destekleyelim hadi ya.
Bunca usülsüzlüğün döndüğü ortamda insanları aptal yerine koyuyorlar .
Cümleyi bitirince nokta koyun.Türk'ün T'si büyük
He ya bir sen haklısın anasını satayım. Ağzınıza sıçsalar yarabbi şükür der sizin gibiler.Varsa gordugun bildigin usulsuzlukler verirsin mahkemeye suclular cezalandirilir. Milli takimi desteklememek ne demek 11 futbolcunun tamami serefsiz haysiyetsiz olsa bile o forma arma bayragi desteklemiyosan sende var problem.
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aradığın sol bek ise... en güzelinden
Cok merak ettim kardes nerden anladin egitimsiz oldugumu Allah icin soyle.Sana hesap mı soracağım hangi takımı tutacağım diye?
Ne kadar eğitimsiz bir insan olduğunu anlatmama gerek yok. Kendini geliştirdiğinde anlarsın. Şuan kafan beni anlayacak dolulukta değil
Anladım. Bende destekliyorum ay yıldızlı formayı ne olursa olsun tabiki ama başkası farklı düşünüyor ise saygı duymak gerekir bence. Zorla sevdiremezsin maalesef.Ben tam kadro Turk oynasin Galatasarayda demedim dikkatli okuduysan yabanci kuralina karsiyim bende iyi olan kulup takiminda oynasin. Itiraz ettigim nokta benim milli takimla isim olmaz ne olursa olsun zihniyeti. 2 tane kendini bilmezin yuzunden milli takimimi birakicaz basbakan kotu diye ulkeyimi terk edelim.
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi