Ferdi Hoşer
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.279
- 4.056
- 1.748
Asamoah + Denayer + Kanatlarda oynayabilen bir forvet ve bir yedek kaleci ile işlem tamamAsamoah dan sonra Yüksek ihtimal denayer ve bir forvet ile kapatacağız dükkanı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asamoah + Denayer + Kanatlarda oynayabilen bir forvet ve bir yedek kaleci ile işlem tamamAsamoah dan sonra Yüksek ihtimal denayer ve bir forvet ile kapatacağız dükkanı.
Güncel sayfaya gelene kadar dayanamadım artık yazdim valla göremedim uyarıyı Furkan renkdaş uğrastirdik editle senide ������
O degilde stoper ismi yokmu ya hic gündemimizde
HTC Desire 816 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Senede 5 6 milyon euro kazanan oyuncular zaten zar zor katıldığımız Avrupa kupasında prim için kavga tutusturup her istediğini yapıp sonra o ay yıldızlı formayı giyip kahraman diye anılıyor ama ben onu desteklemedigim için vatan haini oluyorum öyle mi hadi oradan
TT
Denayer hiç kafama yatmasada şu presli oyunda hızlı oyuncuya ihtiyaç var gibi geliyor emin olamadım
Sende Alman polisi gibi olay bittikten sonra geliyorsunAllah belanizi vermesin be kavga cikmis mention atan olmadi yaziklar olsun lan
Tekrar baslayin beyler
Sneijder 150 milyon lenAllah belanizi vermesin be kavga cikmis mention atan olmadi yaziklar olsun lan
Tekrar baslayin beyler
Evet, hesap yeni sezon oyunlarda aynen devam ediyor. Yeni hesap açman gerekir, yada haksız olduğunu düşünüyor isen itiraz etmen gerekirHocam beni fifa'dan banladılar da fifa 18 alsam ultimate team oynayamam sanırım değil mi? çünkü fifa 16 ya girdim oradan da banlanmışım. komple fifadan men yedim heralde eyy avrupa sen kimsin ya ? demek istiyorum. Gerçekten hakkım yendi
yahu yeter bence, asamoah tan sonrasına gerek yok,linnes ve tolga bile sırıtmıyorsa kalan yedeklerimiz de sırıtmaz.
hepsini bu sene alırsak seneye nöbette ne yapacağız
süper takım olup fener e bjk ya 60 gol atsak ta onlar hep haklı olacaklar bu tartışmanın da gereği yok
amaç cl ye kalmak,asamoah geldikten sonra da bu kadro o işi halleder diye düşünüyorum
Eskişehir'in vitaminsiz sol beki 4.75 milyon euroya gelirken, Juve'li Asamoah 4.5 milyon euroya gelecek
Itiraz ettim etmesine neler yaptık neler. Olayı kisaca özet geçeyim. Bilmiyorum bilgin var mi da bu ultimate teamde millet hile ile kendi kalesine gol atip çıkıyor. Kendi kalesine attığı icin sana sa galibiyet geliyor. Benim ust üste 9 mac başıma geldi haksiz yere hileciler yüzünden şampiyon oldum ligde. Direk banladilar yaEvet, hesap yeni sezon oyunlarda aynen devam ediyor. Yeni hesap açman gerekir, yada haksız olduğunu düşünüyor isen itiraz etmen gerekir
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu Moussa Sissoko'nun Trabzon'a gelme muhabbeti bitti mi tamamen? Olur da yanlışlıkla kiralarlarsa ağlarım da resmen o yüzden merakta kaldım.
Gomis uf olursa eren denen kazma seni çıldırtabilir
O oyuncu hakkında pek bi bilgim yokta sol ayakmış hayırlısı bakalımSıkıtıntı yok renktaş zaten editteki mesajımı görmüşsündür :asd22:
Stoper ismi olarak Udineseli Samir gündemde
Araba yanıyorbuyuk başkanin gençligisene 2003
![]()
abv asamoah