Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senede 5 6 milyon euro kazanan oyuncular zaten zar zor katıldığımız Avrupa kupasında prim için kavga tutusturup her istediğini yapıp sonra o ay yıldızlı formayı giyip kahraman diye anılıyor ama ben onu desteklemedigim için vatan haini oluyorum öyle mi hadi oradan

TT

Adı güzel olan kardeşim;
Bu ülkenin milli takımında oynayan kişilerin karakterleri, insanlıkları ve şahsiyetleri en üst düzeyde olmalıdır doğru. Fakat içlerinden şahsiyetsizler çıktı diye milli takımımıza küsecek değiliz ki. Onların ayıbı olur bu. Biz öyle bir milletiz ki çok kızdığımız, ifrit olduğmuz halde yine de gider o milli takımı destekleriz, gider o milli takım için ağlarız, gider o milli takım için kendimizi paralarız. Milli takıma böyle şahsiyetsiz kişilerin seçilmesi ne kadar yanlışsa bizimde milli takıma sırtımızı dönmemiz o kadar yanlış. Unutma ki biz TÜRKÜZ ve milli takım da bizim sevdamız, canımız, herşeyimiz.

Bu Moussa Sissoko'nun Trabzon'a gelme muhabbeti bitti mi tamamen? Olur da yanlışlıkla kiralarlarsa ağlarım da resmen o yüzden merakta kaldım.

yahu yeter bence, asamoah tan sonrasına gerek yok,linnes ve tolga bile sırıtmıyorsa kalan yedeklerimiz de sırıtmaz.

hepsini bu sene alırsak seneye nöbette ne yapacağız

süper takım olup fener e bjk ya 60 gol atsak ta onlar hep haklı olacaklar bu tartışmanın da gereği yok

amaç cl ye kalmak,asamoah geldikten sonra da bu kadro o işi halleder diye düşünüyorum

Asamoahı 2-3 milyonun cimriliğinden kaybetmeyiz umarım. 6 istiyorlarsa 6 verelim işte uzatmak mantıksız. Transferin son haftasında bu paraya böyle bir oyuncu al işte al al

Hocam beni fifa'dan banladılar da fifa 18 alsam ultimate team oynayamam sanırım değil mi? çünkü fifa 16 ya girdim oradan da banlanmışım. komple fifadan men yedim heralde eyy avrupa sen kimsin ya ? demek istiyorum. Gerçekten hakkım yendi
Evet, hesap yeni sezon oyunlarda aynen devam ediyor. Yeni hesap açman gerekir, yada haksız olduğunu düşünüyor isen itiraz etmen gerekir

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yahu yeter bence, asamoah tan sonrasına gerek yok,linnes ve tolga bile sırıtmıyorsa kalan yedeklerimiz de sırıtmaz.

hepsini bu sene alırsak seneye nöbette ne yapacağız

süper takım olup fener e bjk ya 60 gol atsak ta onlar hep haklı olacaklar bu tartışmanın da gereği yok

amaç cl ye kalmak,asamoah geldikten sonra da bu kadro o işi halleder diye düşünüyorum

Gomis uf olursa eren denen kazma seni çıldırtabilir

Asamoahdan sonra bir sol kanat bir sol stoper bir de yedek forvet gelse tadından yenmez

Aslolan Galatasaray'dır

Şu konu kilitleme olayı yanlış değil mi? adamı konudan atmıyorsun tüm foruma ceza veriyorsun.. ayrıca sergen konu kilitli olduğu için haberi ayrı konu açtı bu seferde o kilitlendi gereksiz bulunduğu için bence yanlış..

Son düzenleme:
Evet, hesap yeni sezon oyunlarda aynen devam ediyor. Yeni hesap açman gerekir, yada haksız olduğunu düşünüyor isen itiraz etmen gerekir

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Itiraz ettim etmesine neler yaptık neler. Olayı kisaca özet geçeyim. Bilmiyorum bilgin var mi da bu ultimate teamde millet hile ile kendi kalesine gol atip çıkıyor. Kendi kalesine attığı icin sana sa galibiyet geliyor. Benim ust üste 9 mac başıma geldi haksiz yere hileciler yüzünden şampiyon oldum ligde. Direk banladilar ya

LG-H815 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gomis uf olursa eren denen kazma seni çıldırtabilir

feghouli ve asamoah takıma girince gol atanlarda değişecek,gomis belki defansı sağa sola kaydıran gölge olacak sadece.tabi top saklaması ve dağıtması eren le kıyaslanamaz ama orta saha daha iyi devreye girince ileride daha kalabalık olacağız

buyuk başkanin gençligi :D sene 2003
2d80cb68b8db30dac4af795eddbb8d04.jpg

abv asamoah
Araba yanıyor

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt