- 2 Temmuz 2011
- 138.061
- 58.907
- 5.488
bu twitterda haber çeviriyolar yabancı dilden ama cümleyi toparlayamıyolar.niye bu kadar idiotlar bunlar yav.hiç birini forumda işe almam yanıma.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslında bunu kendileri ortaya çıkarabilmeli, çünkü sistem oyun içinde ki gelişmeleri kayıt ediyor.Itiraz ettim etmesine neler yaptık neler. Olayı kisaca özet geçeyim. Bilmiyorum bilgin var mi da bu ultimate teamde millet hile ile kendi kalesine gol atip çıkıyor. Kendi kalesine attığı icin sana sa galibiyet geliyor. Benim ust üste 9 mac başıma geldi haksiz yere hileciler yüzünden şampiyon oldum ligde. Direk banladilar ya
LG-H815 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Belhanda çöp leenSneijder 150 milyon len
hadi
Uyarılar nöbetin içinde kaybolabiliyor, herkes görmeyebiliyor bu da farklı sorunlar doğuruyor. Bizce de ideal çözüm değil, hatta senin dediğin gibi yanlış, kabahati olmayan üyeleri kısıtlamış oluyoruz ama bunu çok nadiren yapmak durumunda kalabiliyoruz biraz önce olduğu gibi.Şu konu kilitmele olayı yanlış değil mi adamı konudan atmıyorsun tüm foruma ceza veriyorsun.. ayrıca sergen konu kilitli olduğu için haberi ayrı konu açtı bu seferde o kilitlendi gereksiz bulunduğu için bende yanlış..
bu yanlış yerlere gidebilir yalnız1 kilo asamoah şekeri aldım bayramda yemek için
Hile yapmadıysan EA Live Chat'le konuş, durumu anlat, banı açma ihtimalleri var. Hile yaptıysan zaman kaybetme hiç.Itiraz ettim etmesine neler yaptık neler. Olayı kisaca özet geçeyim. Bilmiyorum bilgin var mi da bu ultimate teamde millet hile ile kendi kalesine gol atip çıkıyor. Kendi kalesine attığı icin sana sa galibiyet geliyor. Benim ust üste 9 mac başıma geldi haksiz yere hileciler yüzünden şampiyon oldum ligde. Direk banladilar ya
Adam diyorki az sürede hizli galibiyet almissiniz. Bunun hile ya da olmadığını anlayamiyoruz. Ula hile yapsam öyle les kadrom mu olur dedim cevap gelmediAslında bunu kendileri ortaya çıkarabilmeli, çünkü sistem oyun içinde ki gelişmeleri kayıt ediyor.
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kwadwo Asamoah transferinde oyuncu ve kulübü ile anlaşıldı ve prensip anlaşması imzalandı. Aksilik olmaz ise bayramda transferi açıklanacak. https://twitter.com/ParcaliPesinde/status/902594792147877888/photo/1
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Görüşmeden önce ne düşünüyordu ajax böyle malca habermi olurGalatasaray ile transfer görüşmesinde bulunan Ajax, De Jong'un transferinden "bize uygun değil" diyerek vazgeçti. (Sporx)
abv asamoah
Hocam sıfır hile. Live chat in müdavimi oldum. Marttan beri uğraşıyorum. Bir kere normal aradilar ona da İngilizcem yetmedi iletisim kuramadik tam ifade edemedim kendimi adamin sorusunu anlamadımHile yapmadıysan EA Live Chat'le konuş, durumu anlat, banı açma ihtimalleri var. Hile yaptıysan zaman kaybetme hiç.![]()
Kesin anlaşmalı yaptığını düşünüyorlar o zaman. Ben olsam peşini bırakmam, sana karşı öyle oyundan çıkanların ip adreslerinden hangi ülkelerden bağlandıklarını araştırmalarını talep ederim. Anca böyle senin anlaşmalı hile yapmadığın ortaya çıkar.Adam diyorki az sürede hizli galibiyet almissiniz. Bunun hile ya da olmadığını anlayamiyoruz. Ula hile yapsam öyle les kadrom mu olur dedim cevap gelmedi