Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu twitterda haber çeviriyolar yabancı dilden ama cümleyi toparlayamıyolar.niye bu kadar idiotlar bunlar yav.hiç birini forumda işe almam yanıma.

Itiraz ettim etmesine neler yaptık neler. Olayı kisaca özet geçeyim. Bilmiyorum bilgin var mi da bu ultimate teamde millet hile ile kendi kalesine gol atip çıkıyor. Kendi kalesine attığı icin sana sa galibiyet geliyor. Benim ust üste 9 mac başıma geldi haksiz yere hileciler yüzünden şampiyon oldum ligde. Direk banladilar ya

LG-H815 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aslında bunu kendileri ortaya çıkarabilmeli, çünkü sistem oyun içinde ki gelişmeleri kayıt ediyor.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

6cc8882d25aaf7d1f8cf6031f61237ea.jpg

Birileri demiş öldü şimdide yazsınlar kral geri döndü

Aslolan Galatasaray'dır

Şu konu kilitmele olayı yanlış değil mi adamı konudan atmıyorsun tüm foruma ceza veriyorsun.. ayrıca sergen konu kilitli olduğu için haberi ayrı konu açtı bu seferde o kilitlendi gereksiz bulunduğu için bende yanlış..
Uyarılar nöbetin içinde kaybolabiliyor, herkes görmeyebiliyor bu da farklı sorunlar doğuruyor. Bizce de ideal çözüm değil, hatta senin dediğin gibi yanlış, kabahati olmayan üyeleri kısıtlamış oluyoruz ama bunu çok nadiren yapmak durumunda kalabiliyoruz biraz önce olduğu gibi.

Tartışmayı bilmeyen arkadaşlar yukardaki mesajı okusunlar bi zahmet. Seviyesiz tartışmalarınız sadece tartıştığınız kişiyi değil, herkesi etkiliyor. Birazcık insanlara saygılı olun.

1 kilo asamoah şekeri aldım bayramda yemek için

Itiraz ettim etmesine neler yaptık neler. Olayı kisaca özet geçeyim. Bilmiyorum bilgin var mi da bu ultimate teamde millet hile ile kendi kalesine gol atip çıkıyor. Kendi kalesine attığı icin sana sa galibiyet geliyor. Benim ust üste 9 mac başıma geldi haksiz yere hileciler yüzünden şampiyon oldum ligde. Direk banladilar ya

Hile yapmadıysan EA Live Chat'le konuş, durumu anlat, banı açma ihtimalleri var. Hile yaptıysan zaman kaybetme hiç. :D

Lucescu yabancı sınırını sürekli kaşıyor

Yine yapmış aynı yorumu

Bu olanlar anca muz cumhuriyetinde olur

Bir ülke düşünün milli takımının başına geçen hoca yabancı sınırına karışıyor.

Senin futbol federasyonuna ellerin adamı ne karışır lan?

Aynısı ingiltere fransada olsa adama 1 ihtar 2. De şutlarlar

kwadwo gelecek dertler bitecek. ?

Merhabalar duyum var mı? ?❤

Kwadwo Asamoah transferinde oyuncu ve kulübü ile anlaşıldı ve prensip anlaşması imzalandı. Aksilik olmaz ise bayramda transferi açıklanacak. https://twitter.com/ParcaliPesinde/status/902594792147877888/photo/1

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalnız prensip anlaşması imzalanmıyor bunu yazan yanlış yazmış prensip anlaşması sözlü olur adamlar sözleşme uydurmuşlar resmen

Aslolan Galatasaray'dır

eyüpspor maçı 11i

eray

ali ülgen ozan - maicon melih gökçimen

----------------fernando---barış (gökay)----------

feghouli ------------atalay -------------asamoah

--------------------yunus----------------------

Son düzenleme:
Adam diyorki az sürede hizli galibiyet almissiniz. Bunun hile ya da olmadığını anlayamiyoruz. Ula hile yapsam öyle les kadrom mu olur dedim cevap gelmedi :D

Kesin anlaşmalı yaptığını düşünüyorlar o zaman. Ben olsam peşini bırakmam, sana karşı öyle oyundan çıkanların ip adreslerinden hangi ülkelerden bağlandıklarını araştırmalarını talep ederim. Anca böyle senin anlaşmalı hile yapmadığın ortaya çıkar.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Duyuma göre Barcelona lıverpoola coutınho için arda + 150 m euro demiş lıverpool hayır demiş

kwadwo gelecek dertler bitecek. ?

Merhabalar duyum var mı? ?❤

DIafj1OUMAAqFfK.jpg

hocamiz kondisyon yüklemis herhold

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt