Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donk'un iyi bir 6 numara olduguna inanmiyorum. Ozellikle 34 lig macinda guvenecegin bir 6 numara asla degil. Fakat iyi bir yedek. Ozellikle skoru koruma olayinda cok iyi. Ilaveten stoperde bence daha iyi.
Donk aslında 8-6 karışık biraz tam bir dos ta değil 8 de değil ama stoper 8 ve 6 yi yedekler her türlü iyi topçu

Babel,Feg,Falcao,Seri,Muslera,Mariano,Nagatomo şampiyonlar ligi arenasında elleri ayaklarına dolaşmayacak tecrübedeler.Form ve fizik durumlarından bağımsız konuşuyorum.

Gelmezse edilecek küfürleri hayal edebiliyormusun rtaşım
Kaynagima güveniyorum fernandoyu bonservisiyle saticaz Mesa yi almiycaz diyende Okan kocuk 1 hafta önce bana söyleyen de seriyi bana söyleyen de veli celik TRT'de ben yayını izlemedim şükrü haberdar Belçika'da gitmiş dediği gün eşiti tahmini yaptınız mesaj attım sordum gentten futbolcu varmı ilgilendiğimiz roman YAREMCEUK ismin verende aynı kaynak Yusuf Erdoğan Kasımpaşa ya gidicek emre moru alicaz diyen de aynı kaynak bir tek Emre moru gelecek hafta aciiliycaz demişti bana bir onu bilemedi ama Emre moru başkan bile açıkladı o bile bilemedi şimdi aynı kaynak FALCAO GALATASARAY da diyor bende ister istemez güveniyorum sonuçta transfer görüşmesini ben yapmıyorum duyduğumu paylasiyorum

Can TASKIT dediyse bitmistir

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt