Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle bi dünya yok... o senin dediğin halka milletin vergileriyle alınan uçaklarla tanklarla saldıran teröristlerin haklı olduğu anlamına gelir..
Ha pkklı teröristler he fetöcüler hiçbir farkı yok..

O fetöcü cemaat tarikat teröristleri heveslenmesin ahirete kadar unutmayız unuttırmayız yaptıkları hainlikleri
IQ su tek rakamli olmayan herkesin 15 temmuzun fetö ile alakasi olmadigini anlamasi lazim kusura bakmayin

Aha Kemal Belgin bizi savunuyor bu 2 hakemin görevine nasıl son verirsiniz gibisinden yargı dağıttı

Tüh ya gece 00:01de açılır mı sonuçta saat 00:01de pazartesi olmuş oluyor
KAP'a 7/24 bildirim yapılabiliyor diye biliyorum.
1563727807805.webp

1563727821645.webp

daha önce yaptıklarını bir kenara bırakarak söylüyorum bu eljif transferinde transfer şikesi yoksa ben de hicbirsey bilmiyorum adam düz futbolcunun tanımı seneye bedelsiz kiralar bir yerlere napoli öbür sene de 2 3 kim ne verse satar görürsünüz
Kara Para alıyor ali büyük ihtimal ve ffp olayının altını böyle oymaya çalışıyor

Mevzu Uefa değil Fifa'nın konusu. Eljif transferi gibi yığınla transfer oluyor, o yüzden buradan ekmek çıkmaz gibi.

Kaleci Ertuğrul transferi daha fazla kafa karıştırıyordu. 1.lig takımı bir kaleci için 1m bonservis ödüyor, kaleci çok az şans buluyor ve sezon sonu boşa çıkıyor.
Kafa karıştırıcı mı? Bildiğin hülle ile transfer. Hala fener diyetini ödüyor bolu ya her sene maç yaparak.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt