- 6 Ağustos 2009
- 84.276
- 8.479
- 2.568
bgn kap kapalı yarın öglene kadar gelişmeler olurDiagne, Ahmet Çalık ve Ömer Bayram gitmedi mi haala :/
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bgn kap kapalı yarın öglene kadar gelişmeler olurDiagne, Ahmet Çalık ve Ömer Bayram gitmedi mi haala :/
Niye belki onların da haber aldıkları biyer vardır, ya da haklısın belki sallıyorlar ama sen de sallıyo olabilirsin bu durumdaslm renktaslar tv deki bos yorumculara bakmayın birşey bildikleri yok sallıyorlar dünde yazdım Falcao Galatasaray da
IQ su tek rakamli olmayan herkesin 15 temmuzun fetö ile alakasi olmadigini anlamasi lazim kusura bakmayinÖyle bi dünya yok... o senin dediğin halka milletin vergileriyle alınan uçaklarla tanklarla saldıran teröristlerin haklı olduğu anlamına gelir..
Ha pkklı teröristler he fetöcüler hiçbir farkı yok..
O fetöcü cemaat tarikat teröristleri heveslenmesin ahirete kadar unutmayız unuttırmayız yaptıkları hainlikleri
Tüh ya gece 00:01de açılır mı sonuçta saat 00:01de pazartesi olmuş oluyorbgn kap kapalı yarın öglene kadar gelişmeler olur
KAP'a 7/24 bildirim yapılabiliyor diye biliyorum.Tüh ya gece 00:01de açılır mı sonuçta saat 00:01de pazartesi olmuş oluyor
slm renktaslar tv deki bos yorumculara bakmayın birşey bildikleri yok sallıyorlar dünde yazdım Falcao Galatasaray da
Gelmezse edilecek küfürleri hayal edebiliyormusun rtaşımslm renktaslar tv deki bos yorumculara bakmayın birşey bildikleri yok sallıyorlar dünde yazdım Falcao Galatasaray da
Yok kap yaz boyu kapalı..1 eylül de açılacakKAP'a 7/24 bildirim yapılabiliyor diye biliyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 51851
Ekli dosyayı görüntüle 51852
Aynen keyfi olarak açıklamıyorlar amaslm renktaslar tv deki bos yorumculara bakmayın birşey bildikleri yok sallıyorlar dünde yazdım Falcao Galatasaray da
Kara Para alıyor ali büyük ihtimal ve ffp olayının altını böyle oymaya çalışıyordaha önce yaptıklarını bir kenara bırakarak söylüyorum bu eljif transferinde transfer şikesi yoksa ben de hicbirsey bilmiyorum adam düz futbolcunun tanımı seneye bedelsiz kiralar bir yerlere napoli öbür sene de 2 3 kim ne verse satar görürsünüz
Kafa karıştırıcı mı? Bildiğin hülle ile transfer. Hala fener diyetini ödüyor bolu ya her sene maç yaparak.Mevzu Uefa değil Fifa'nın konusu. Eljif transferi gibi yığınla transfer oluyor, o yüzden buradan ekmek çıkmaz gibi.
Kaleci Ertuğrul transferi daha fazla kafa karıştırıyordu. 1.lig takımı bir kaleci için 1m bonservis ödüyor, kaleci çok az şans buluyor ve sezon sonu boşa çıkıyor.
slm renktaslar tv deki bos yorumculara bakmayın birşey bildikleri yok sallıyorlar dünde yazdım Falcao Galatasaray da