Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zeki Uzundurukan'dan bir Ertem Şener'e özenme görüyorum..

Senin avatarı ne zaman görsen...sanki büyük gözlü bir hayvan / dinazor görür gibi oluyorum ya..uzaktan / küçük stil de öyle gözüküyor.

psychiatry-min.webp

Luyunin olmadigi ve Marcaonun hazir olmadigi bur mactan sonra bunu soylemek tam bir transfer taraftarligidir
Luyindama ile marcao yanyana oynarkende avrupa maclarinda verdigimiz pozisyonlarida gorduk. Bence defans hatti hala yetersiz 2 side serseri mayin. Benim görüsüm bu
[/QUOTE]
Avrupadaki maclarda daha yeni gelmislerdi gene ayni kapiya cikiyor Ozanwaforu aldik zaten onlara alternatif biri giderse ilerde onu kullanicagiz tas gibi 2 stoperimiz var daha ne istiyorsunuz

Neden herkes Ozornwafor'u kiralık göndermek istiyor?
Bence stoperi yedeklemek için 14 yabancıdan biri olabilir. Zaman zaman kadroya giremeyen 2 yabancıdan biri olması da rahatsızlık yaratmaz.

1- Muslera
2- Linnes
3- Lyundama
4- Marcao
5- Nagatomo
6- Donk
7- Seri
8- Feghouli
9- Babel
10- Falcao
11- Samatta (Kostas)
12- DOS
13- Banega (Belhanda)
14- OZORNWAFOR

Onyekuru kiralanmayacaksa Ozornwafor kalmalı. Ozornwafor'u kiralarsak 2 tane iyi yerli stoper almamız gerekir.
Hocanın kafasında altyapıdan oyuncu oynatmak varsa başımız üstüne..

Babeli onyekuruya her türlü tercih ederim. Onyekurunun malesef oyuna katkısı yok. hatırlayın geçen sene hiç kilit açamıyorduk. babel ve seri takımı iki gömlek üste çeker badou ve onyekuruya göre. Aslında samattayı alsak iyi olur şu kadroda ama samatta soru işareti biraz.

Luyindama ile marcao yanyana oynarkende avrupa maclarinda verdigimiz pozisyonlarida gorduk. Bence defans hatti hala yetersiz 2 side serseri mayin. Benim görüsüm bu
Avrupadaki maclarda daha yeni gelmislerdi gene ayni kapiya cikiyor Ozanwaforu aldik zaten onlara alternatif biri giderse ilerde onu kullanicagiz tas gibi 2 stoperimiz var daha ne istiyorsunuz
[/QUOTE]
Doyumsuzum renkdaş :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt