- 26 Mart 2012
- 7.344
- 2.009
- 1.938
Zeki Uzundurukan'dan bir Ertem Şener'e özenme görüyorum..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Koç olanHangi Okan

:red:burak > giruod
Senin avatarı ne zaman görsen...sanki büyük gözlü bir hayvan / dinazor görür gibi oluyorum ya..uzaktan / küçük stil de öyle gözüküyor.
Luyindama ile marcao yanyana oynarkende avrupa maclarinda verdigimiz pozisyonlarida gorduk. Bence defans hatti hala yetersiz 2 side serseri mayin. Benim görüsüm buLuyunin olmadigi ve Marcaonun hazir olmadigi bur mactan sonra bunu soylemek tam bir transfer taraftarligidir
Senin avatarı ne zaman görsen...sanki büyük gözlü bir hayvan / dinazor görür gibi oluyorum ya..uzaktan / küçük stil de öyle gözüküyor.
Zeki'Ye yaz bunu tokat gibi yapistirsin okan'in suratinaBu okan hıyarı falcaonun yaşını bahane ediyorda ronaldo 34 yaşında, messi 32 yaşında hala dünyanın en iyileri.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Skorer anlamında tartışılmaz bir gerçek.burak > giruod
falcaoyla anlaştığımızı söylüyor
Zeki'Ye yaz bunu tokat gibi yapistirsin okan'in suratina![]()
Avrupadaki maclarda daha yeni gelmislerdi gene ayni kapiya cikiyor Ozanwaforu aldik zaten onlara alternatif biri giderse ilerde onu kullanicagiz tas gibi 2 stoperimiz var daha ne istiyorsunuzLuyindama ile marcao yanyana oynarkende avrupa maclarinda verdigimiz pozisyonlarida gorduk. Bence defans hatti hala yetersiz 2 side serseri mayin. Benim görüsüm bu
kaynak güneş gazetesiKolombiya basini bile yazdi.