Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence basında adı çıkan Josef-Esiti-Nzonzi gibi uzun çok yüksek fizikli oyuncular olmayacak yeni ön liberomuz, evet isim olarak çok uçuk ama tip olarak Fred gibi kısa çabuk ön liberolar daha çok Fatih Terim'in isteyeceği bence

Özellikle Nakamba-Ascacíbar-Nahitan Nández veya Nampalys Mendy tipinde bir ön libero bekliyorum ben ...
Modern futbol da merkez ortasahaları daha küçük, teknik ve dinamik.

Malesef bizim orta saha Fernado, Donk, Selçuk vs... Modası geçen oyuncular.

Seri ile güzel bir başlangıç yaptık. İnşallah modern bir DMC ve duruma göre bir 8No ile devam ederiz.

Modern futbol da merkez ortasahaları daha küçük, teknik ve dinamik.

Malesef bizim orta saha Fernado, Donk, Selçuk vs... Modası geçen oyuncular.

Seri ile güzel bir başlangıç yaptık. İnşallah modern bir DMC ve duruma göre bir 8No ile devam ederiz.
Falcao'yu getir bana Arif!

Porto kadar kaynağımız da yok ama.
Porto-Falcao haberini az evvel veren sitede maaş mevzusunun hâlen sorun olduğu yazıyordu. Bizden çok kaynakları ve maddi güçleri olduğu aşikâr ama sanıyorum bu mevzuda maaş konusunu Porto'ya nispeten biz çözdük. Yani haberler bu yöndeydi (Gala pensipte anlaştı, şöyle anlaştı, böyle anlaştı vs.) genelde

@Murat Saylak

Bmw neden sevmedin heis, overrated mi?

cok guzel geldi gozume.
3 bmwye okadar para verilmez ki üstat hem 2011 model
daha yenisini tercih ederim yani honda

tabi genelde 10.000 euronun altinda bmw 5leri kovaliyor cogu kisi onlarda deri koltuk falan oluyor 180 beygir üstü ucuyor diyorlar ama masrafi coktur herhalde 10 litrenin üstünde yakar :D

3 bmwye okadar para verilmez ki üstat hem 2011 model
daha yenisini tercih ederim yani honda

tabi genelde 10.000 euronun altinda bmw 5leri kovaliyor cogu kisi onlarda deri koltuk falan oluyor 180 beygir üstü ucuyor diyorlar ama masrafi coktur herhalde 10 litrenin üstünde yakar :D

Bizim burda gencler, cogu paraya buldugu zaman ne olursa olsun BMW aliyorlar. farketmiyor yani hangi model olsun, ama illa bmw haha.

Şener Özbayraklı’nın sağ ayağına aldığı darbe sonrası yapılan tetkiklerinde 1. parmak distal falanksta (baş parmak kemiği) non deplase (ayrılmamış) kırık hattı tespit edildi.

Tedavisine başlanan oyuncumuz, takımdan ayrı özel bir program dâhilinde çalışmalarına devam edecek.

Hava sıcak, gündem boş, Falcaoyu bekliyoruz..mecbur böyleyiz

D_7p75bWwAAsOgJ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt