Emre Kaya Yıldız
Kırmızı Üye
- 1 Haziran 2015
- 1.518
- 1.307
- 1.523
Bizim onlar kadar yetenekli forvetimiz yok. İki tane (toplasan anca bir eder) forvetimsi oyuncumuz var başka bir şey yokBiz niye almak istiyoruz la o zaman.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim onlar kadar yetenekli forvetimiz yok. İki tane (toplasan anca bir eder) forvetimsi oyuncumuz var başka bir şey yokBiz niye almak istiyoruz la o zaman.
Modern futbol da merkez ortasahaları daha küçük, teknik ve dinamik.Bence basında adı çıkan Josef-Esiti-Nzonzi gibi uzun çok yüksek fizikli oyuncular olmayacak yeni ön liberomuz, evet isim olarak çok uçuk ama tip olarak Fred gibi kısa çabuk ön liberolar daha çok Fatih Terim'in isteyeceği bence
Özellikle Nakamba-Ascacíbar-Nahitan Nández veya Nampalys Mendy tipinde bir ön libero bekliyorum ben ...
Falcao'yu getir bana Arif!Modern futbol da merkez ortasahaları daha küçük, teknik ve dinamik.
Malesef bizim orta saha Fernado, Donk, Selçuk vs... Modası geçen oyuncular.
Seri ile güzel bir başlangıç yaptık. İnşallah modern bir DMC ve duruma göre bir 8No ile devam ederiz.
Bizim onlar kadar yetenekli forvetimiz yok. İki tane (toplasan anca bir eder) forvetimsi oyuncumuz var başka bir şey yok
cidden gazete alan var mı hala
ZUHAHAHZAUHAHHAHAAH
Hasan belki bunun icin yalanlamistir.Alan ve Pato transferlerinin patlamasi sonrasi sanirim yönetim daha temkinli davraniyor transferler konusunda. Falcao hakkinda olumlu veya olumsuz hicbir aciklama yapmadilar (hasan sas haric).
Porto-Falcao haberini az evvel veren sitede maaş mevzusunun hâlen sorun olduğu yazıyordu. Bizden çok kaynakları ve maddi güçleri olduğu aşikâr ama sanıyorum bu mevzuda maaş konusunu Porto'ya nispeten biz çözdük. Yani haberler bu yöndeydi (Gala pensipte anlaştı, şöyle anlaştı, böyle anlaştı vs.) geneldePorto kadar kaynağımız da yok ama.
O vakit Çin veya TurqiMLS tekliflerine reddeti dedi lequipe
Hasan belki bunun icin yalanlamistir.
3 bmwye okadar para verilmez ki üstat hem 2011 model@Murat Saylak
Bmw neden sevmedin heis, overrated mi?
![]()
≥ BMW 3 Serie 325i M Sport Edition, Xenon, Carbon, schuifdak. - BMW - Marktplaats.nl
Zeer mooie originele staat.. Bmw 325i met slechts 64.600 Km. Deze 3-serie is origineel nederlands geleverd en beschikt over o.a. M-pakket, xenon, schuif/kantel dak, sportinterieur, 19 inch bmwwww.marktplaats.nl
cok guzel geldi gozume.
3 bmwye okadar para verilmez ki üstat hem 2011 model
daha yenisini tercih ederim yani honda
tabi genelde 10.000 euronun altinda bmw 5leri kovaliyor cogu kisi onlarda deri koltuk falan oluyor 180 beygir üstü ucuyor diyorlar ama masrafi coktur herhalde 10 litrenin üstünde yakar![]()
Yalnız cuellar in takımı flamengo yine yenilmek üzere..Iyice karışır orası..
36 yaşında 190 boyunda 88 kg her uvzu yeterince büyük bir adamım Falcao aciklasin Furkan Korkmaz ve senin gibi 2 gram aklı olanlara çok güzel laflar sokucam burda bekleyin sizvay minik kolpacı kardesimiz de burdaymıs
yeni duyum var mı reis