Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LA GAZZETTA DELLO SPORTTTTTTTTTTTT

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

misimovic transferine benzemek üzere Falcao transferi.
misimovic ülkeye giriş yapmadan hiç bir yerde kesin anlaşıldı denmemişti.

Mbaye Diagne, Golazzo'ya konuştu:
"En büyük hayallerimi Galatasaray'da gerçekleştirdim. Sezonun en golcü oyuncusu oldum. Galatasaray'da maaşım çok olmasa da 1 milyon euro aileme bakmama çok yardımcı oldu. Bir gün ayrılsam da Galatasaray hep kalbimde olacak."

Bir süredir gözlemlediğim bir sayfa var Twitter'da. Mayıs ayı sonunda epey ismin olduğu bir liste attı. Bu isimlerin çoğu gelmedi ama hemen hepsi gündeme geldi.

O listeden bir tweet

Aynen bende takip ediyorum söylediği her isim çıktı işin ilginci elemanın tskipciyle vs derdi yok keyfine takılıyor
Ortaya attığı isimlerin çoğu yeni düştü piyasaya

elif gibi adamı 17 milyona sattılar.
Bizde içi geçmiş muğdat, adem gibi oyuncuları alacağımıza yurt içi ve dışında biraz araştırma yapalım. biz alt yapıda o kadar zor yetiştirip iyi fiyata satmak için taklalar atarken adamlar bedava oyuncu bulup çok rahat satıyorlar.
Biz alt altyapıdan ozan gibi kaliteyi 12 ye zor sattık..burada ozanında çok ciddi suçu var.Birde bunu çapsız yöneticiler övüyordu yok opsiyonu uygulatmadı diye..
ozanı çok rahat 15 üstü paraya satabilirdik.
diagne gibi adama o kadar para ver ondan sonra satmak için taklalar at..

"En büyük hayallerimi Galatasaray'da gerçekleştirdim. Sezonun en golcü oyuncusu oldum. Galatasaray'da maaşım çok olmasa da 1 milyon euro aileme bakmama çok yardımcı oldu. Bir gün ayrılsam da Galatasaray hep kalbimde olacak."
Allah'tan bu adamın maaşı düşük ,3-3.5 verseydik sittin sene gitmezdi

Jean-Pierre Nsame Ankaragücü kiralamış diyorlar oha muazzam transfer

Kal ulan (kırık kalp emojisi)

65383E1A-D265-434A-B9C0-D4E84D302D2D.webp

Radamel Facao yüksek maaşı olabilir sorun yok ..Selçuk maaşından indirim yaptı Diagne Gidecek Fernando gitti..

Diagne yi 10 ve üzeri satabilirsek tüm parayı ortadahadaki ciğersiz bş arkadaşa gömebiliriz..

Ya buyuk ihtimal Mitroglunu da yollayacagiz. Diagne ve Mitroglu 2.6 şardan 5,2 aliyor. Bi tane yerli konur. Onyekuru da kiralanirsa Falcao yu gerektiginde Babel yedekler.

Su asagidaki hucum hatti CL hariç iş gormez mi ?

---------------------------Babel----------------------------

Onye------------------Banega------------------Feghouli

(ateş emojisi) FALCAO MONOCOYLO ALACAK VERCEK İŞINI ÇOZUNCE GELECEK. İLK BEN BERDİM BU HABEİ. SCHERDERLINİ BAŞLA YERDE GORDUM AMA BEN İLK HABERINI VERUYOROM. ONYEKURU 6 AYDIR HABERİ GEÇİYOV AMA HENE BEN İLK HABERİ VERDİM.
KOLPANIN TEK ADRESİYİM TAKİP EDİN BENI. BU ARADA GSC MODU FURKAN YILMAZ AKKILI OL.

sondakika.gif
falcaoyla ilgileniyoruz demek ayrı birsey falcao galatasarayda demek ayrı birsey . su futbolcuyla ilgileniyoruz demek ayrı birsey resmi görüşmelere basladık demek ayrı birsey

Moderatör tarafında düzenlendi:
türkiye ligi gol kralı diagne için araplardan 15 civarı resmi iyi teklif beklenirken , küme düşme hattında rezil sene yaşayan daha düne kadar bi işe yaramadı diyen fenerli Eljif hiç teklif yok ama italyadan napoli hiç pazarlıksız 16 milyon deniliyor gitti resmen fenerlilere bakıyorumda aza gitti diyen dahi var bu işin içinde kesinlikle bir olay döndü bu rakama araplar dahi almazken italyanlar nasıl aldı sanırım başkanları italyanlar ile iş ortaklığında başka bir şey olamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt