- 3 Haziran 2015
- 57.430
- 66.664
- 4.143
LA GAZZETTA DELLO SPORTTTTTTTTTTTT
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
he bunlarda girdiler artik
Rüyamda wanyama'yı gördüm. Boğularak ölüyordu. Kuran çarpsın
Ben gelecegini dusunuyorum bilmiyorumDuyan geliyor yahu
Bir süredir gözlemlediğim bir sayfa var Twitter'da. Mayıs ayı sonunda epey ismin olduğu bir liste attı. Bu isimlerin çoğu gelmedi ama hemen hepsi gündeme geldi.
O listeden bir tweet
GolaaazzooooooMbaye Diagne, Golazzo'ya konuştu:
"En büyük hayallerimi Galatasaray'da gerçekleştirdim. Sezonun en golcü oyuncusu oldum. Galatasaray'da maaşım çok olmasa da 1 milyon euro aileme bakmama çok yardımcı oldu. Bir gün ayrılsam da Galatasaray hep kalbimde olacak."
Bir süredir gözlemlediğim bir sayfa var Twitter'da. Mayıs ayı sonunda epey ismin olduğu bir liste attı. Bu isimlerin çoğu gelmedi ama hemen hepsi gündeme geldi.
O listeden bir tweet
Allah'tan bu adamın maaşı düşük ,3-3.5 verseydik sittin sene gitmezdiMbaye Diagne, Golazzo'ya konuştu:
"En büyük hayallerimi Galatasaray'da gerçekleştirdim. Sezonun en golcü oyuncusu oldum. Galatasaray'da maaşım çok olmasa da 1 milyon euro aileme bakmama çok yardımcı oldu. Bir gün ayrılsam da Galatasaray hep kalbimde olacak."
Kal ulan (kırık kalp emojisi)Mbaye Diagne, Golazzo'ya konuştu:
Radamel Facao yüksek maaşı olabilir sorun yok ..Selçuk maaşından indirim yaptı Diagne Gidecek Fernando gitti..
Diagne yi 10 ve üzeri satabilirsek tüm parayı ortadahadaki ciğersiz bş arkadaşa gömebiliriz..
falcaoyla ilgileniyoruz demek ayrı birsey falcao galatasarayda demek ayrı birsey . su futbolcuyla ilgileniyoruz demek ayrı birsey resmi görüşmelere basladık demek ayrı birsey(ateş emojisi) FALCAO MONOCOYLO ALACAK VERCEK İŞINI ÇOZUNCE GELECEK. İLK BEN BERDİM BU HABEİ. SCHERDERLINİ BAŞLA YERDE GORDUM AMA BEN İLK HABERINI VERUYOROM. ONYEKURU 6 AYDIR HABERİ GEÇİYOV AMA HENE BEN İLK HABERİ VERDİM.
KOLPANIN TEK ADRESİYİM TAKİP EDİN BENI. BU ARADA GSC MODU FURKAN YILMAZ AKKILI OL.
sondakika.gif