- 4 Ağustos 2009
- 91.250
- 72.909
- 5.358
Falcao intere gittigine pisman olacak. Neyse saglik olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
beyler bazen şu olmsuzluğunuz çok sıkıcı oluyor açıkcası çok boş muhabbet adam daha 2 gün önce avrupada kalcam diyor bizimkiler ufacık bi haberde falcao yattı ho diyorlar
beckham basmış parayı rengim yapacak bi şey yok malesefAkıl var mantık var çoğumuzun varlığından daha bugun haberdar oldugu bir kulubu bir topcu niye takibe alsin. Barcayi reali alsa tamam diyecem de inter miamiyi miamililer bile takip etmiyorlardir. Belli ki miamiye transfer oldu. Hayırsız olsun.
Aciklamasi vardi zati buyuk transferler yapacagiz diye. Haberler birbiriyle örtüşüyor.beckham basmış parayı rengim yapacak bi şey yok malesef
karısının amerikayı istediğini nerden cıkardınız yahu?böyle bi açıklama yok.ailem önemli seçimlerimde diyo.o haberi de bizzat ben cevirdim bikaç gün önce.Karısı amerikayı istiyor ve adam karım ve ailem çok önemli diyor.Gelmese de olur sorun Falcao gelmesi veya gelmemesi değil benim için.Yerine Pandev gibi biri gelirse o zaman sıkıntı
beckham basmış parayı rengim yapacak bi şey yok malesef
olmayan haberlere göre 20 milyon euro alacakmıs.gaipten söyledilerFalcao yıllık ne kadar alacakmış Miami'den?
ahahhahaha adam takibe aldı diye gitti ha,güzel şakaZaten bonservis yok sadece maaş verecek ve amerika bir kulüp için 5-6 milyon maaş çerez parası ki onlar muhtemelen 8-9 vereceklerdir.Bence Falcao güzel bir hayaldi ne kadar erken uyanıp B planına geçersek o kadar az üzülürüz
ben istemiodum zaten sıkıntı yok gidebilirZaten bonservis yok sadece maaş verecek ve amerika bir kulüp için 5-6 milyon maaş çerez parası ki onlar muhtemelen 8-9 vereceklerdir.Bence Falcao güzel bir hayaldi ne kadar erken uyanıp B planına geçersek o kadar az üzülürüz